IVANA TOMIĆ ILIĆ PRVA ŽENA PREDSEDNIK OPŠTINE VOŽDOVAC

0

 

Odbornica sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, Ivana Tomić Ilić izabrana je većinom glasova na današnjoj sednici Skupštine Gradske opštine Voždovac, za predsednicu Opštine.

 

Foto: “Beograd24”

Za zamenika predsednika opštine izabran je Slobodan Simonović, a za zamenika predsednika Skupštine opštine Ðorđe Pejčić.

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da počinje odmah sa radom jer ima mnogo posla, te da želi za naredne četiri godine da stane uzdignute glave pred svoje komšije i da čuje od Voždovčana da je Voždovac lepši i bolji.

“Prvo za šta ću da se borim jeste proširenje Ulice Save Maškovića, za šta očekujem pomoć i sredstva od Grada, kao i za rekonstrukciju Dušanovačkog mosta. Prioritet u našem radu biće i asfaltiranje ulica; Kumodraška, Peke Dapčevića i nastavak asfaltiranja ulice Braće Jerković, koja se radi po fazama”, rekla je Ivana Tomić Ilić.

Pored toga predsednica Gradske opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić dodaje da će  sav svoj trud i energiju uložiti da se za svaki deo Voždovca izrade planove detaljne regulacije, da se konačno uradi trotoar u Vojvode Stepe u Kumodražu, da svaki deo opštine bude uređen i sređen, da  se turistički potencijal Voždovca  predstavi, kao i kulturno i istorijsko nasleđe.

“Mnogo planova i projekata je pred nama u naredne četiri godine. Osim komunalne infrastrukture posvetiću mnogo pažnje i socijalnim problemima, našim najmlađim i najstarijim sugrađanima, samohranim roditeljima, socijalno ugroženim porodicama i onima kojima je pomoć najpotrebnija”, zaključila je Tomić Ilić.

 

 

Foto Beograd24 Ivana Tomić Ilić
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.