INOSTRANI “DIVLJACI” OSVAJAJU BEOGRAD Još jedno taksi vozilo stranih registarskih tablica zapaženo u glavnom gradu

0

Taksi stranih registarskih tablica koji na svom krovu poseduje oznaku beogradskog taksi društva provozao se ove večeri prestoničkim ulicama što je ponovo iznerviralo mnoge sugrađane, budući da je vršenje taksi usluge vozilom koje ima strane tablice – zabranjeno.

 

“Bitno je da ima taksimetar” i “Još ako ima volan na desnoj strani imamo šampiona” bili su neki od komentara ispod fotografije novog “stranog divljaka” objavljene na Tviteru.

Taksi poseduje oznaku
FOTO: RAS SRBIJA
Taksi poseduje oznaku

Podsećamo da je ovo tek jedan u nizu primera bahatosti lažnih taksista, imajući u vidu da su za samo tri meseca primećena dva taksi vozila kojima vozači vrše taksi usluge iako su registrovani u stranoj državi.

Kako je za “Blic” tada rečeno u Sekretarijatu za poslove komunalne policije, vozilla koja imaju strane registarske oznake ne mogu obavljati taksi delatnost, odnosno ista ne mogu dobiti dozvolu za obavljanje taksi delatnosti i prema istima se postupa kao i sa svim drugim divljim, nelegalnim taksi prevoznicima, međutim, neodgovorni prevoznici očigledno ne mare za ovu zabranu i “normalno” rade.

Foto FACEBOOK
Izvor/Autor Blic.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.