HEROJI BEL MEDICA SU UVEK TU ZA NAS

0 1,872

Opšta bolnica sa porodilištem Bel Medic radi 24 sata dnevno već 24. godine i pruža kvalitetne medicinske usluge – preglede, najsavremeniju dijagnostiku, hiruško lečenje (operacije), bolničko lečenje i postoperativnu hospitalizaciju u luksuznim apartmanima, stomatološke usluge, sistematske preglede, usluge laboratorije, kućne posete od 0 do 24, kao i mnoge druge medicinske usluge

 

Foto:Beograd24.rs

 

I u  vreme pandemije (COVID19), lekari svih medicinskih specijalnosti, medicinske sestre i ostalo osoblje Bel Medica pokazaju  solidarnost, spremnost da bezuslovno pomažu i da im je  briga za život drugih najbitnija.  Heroji Bel Medica su uvek tu za nas kada to zatreba.

 

Za Andjeliju Cvetković, glavnu sestru hospitalnog dela, Bel Medic je druga kuća u kojoj se posvećeno i mnogo radi, ali se takođe proslavljaju rođendani i druge lepe vesti.

 

Foto:”anđelijacvetkovic”

– Mi smo jedan veliki tim, takoreći porodica, jer zaista dosta vremena provodimo zajedno, ponekad i više nego sa sopstvenom familijom. Bude i dobrih dana, kada vidimo pacijente koji nam se jave nakon teških operacija, potpuno oporavljeni i zdravi. Često nas uhvati velika gužva, ali zahvaljujući dobroj organizaciji, brzoj reakciji i najvažnije iskusnim ekspertima i za vreme pandemije opšta bolnica sa porodilištem Bel Medic neometano funkcioniše – kaže Anđelija.

 

 

View this post on Instagram

 

NAŠI HEROJI! Za Andjeliju Cvetković, glavnu sestru hospitalnog dela, Bel Medic je druga kuća u kojoj se posvećeno i mnogo radi, ali se takođe proslavljaju rođendani i druge lepe vesti. – Mi smo jedan veliki tim, takoreći porodica, jer zaista dosta vremena provodimo zajedno, ponekad i više nego sa sopstvenom familijom. Bude i dobrih dana, kada vidimo pacijente koji nam se jave nakon teških operacija, potpuno oporavljeni i zdravi. Često nas uhvati velika gužva, ali zahvaljujući dobroj organizaciji, brzoj reakciji i najvažnije iskusnim ekspertima i za vreme pandemije opšta bolnica sa porodilištem Bel Medic neometano funkcioniše – kaže Anđelija. Prema njenim rečima, najvažnije je da su pacijenti bezbedni. Obezbeđena su dezinfekciona sredstva, tunel sa alkoholnom parom ispred ulaza u bolnicu kao neophodna zaštitna oprema kako za zaposlene tako i za pacijente. Zahvaljujući tome i našem stručnom timu , požtvovano radimo uz maksimalnu bezbednost. U Bel Medicu postoji timski rad, redovne konsultacije oko pacijenata, svi zaposleni se maksimalno trude. Voli svoju profesiju i ništa joj nije teško da radi kada vidi da pacijenti napuste bolnicu izlečeni, zdravi i zadovoljni. . . #belmedic #belmedichospital #belmedicheroji #zdravstvo #zdravlje

A post shared by Bel Medic (@belmedic_com) on

Glavna sestra hospitalnog dela Bel Medica, Anđelija Cvetković kaže:

“Najvažnije je da su pacijenti bezbedni. Obezbeđena su dezinfekciona sredstva, tunel sa alkoholnom parom ispred ulaza u bolnicu kao neophodna zaštitna oprema kako za zaposlene tako i za pacijente. Zahvaljujući tome i našem stručnom timu , požtvovano radimo uz maksimalnu bezbednost.”

 

“U Bel Medicu postoji timski rad, redovne konsultacije oko pacijenata, svi zaposleni se maksimalno trude. Volim svoju profesiju i ništa mi nije m teško da radi kada vidim da pacijenti napuste bolnicu izlečeni, zdravi i zadovoljni.”- dodaje Anđelija.

 

Foto:”belmedic_com”

 Komentari

komentara

Foto Instagram belmedic Beograd24 Instagram belmedic
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.