HELIKOPTEROM ‘OĆE DA ZATRPAJU PORŠE! Još jedna strašna laž đilasovskih medija! Foto

0

Nenad Kulačin, voditelj emisije na televiziji Nova S i bivši portparol Vodovoda i kanalizacije u slobodarskom Šapcu je u đilasovskom dnevnom listu “Danas” izrekao još jednu strašnu laž o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću

 

Đilasovski dnevni list Danas objavio je autorski tekst Nenada Kulačina “Skromnost u helikopteru” u kojem je optužio predsednika Vučića da na stranačke skupove ide helikopterom, pokušavajući da time zatrpa Marinikin porše. Ipak, radi se o samo još jednoj prljavoj laži đilasovskih medija. 

Pored raznih uvredljivih epiteta koje je Kulačin pripisao Vučiću, on se u svom tekstu bavi skupim i luksuznim poršeom u kojem se đilasova Perjanica Marinika Tepić pojavila u Valjevu i pokušava da njeno bogatsvo i imetak opravda navodim Vučićevim odlaskom na stranački skup helikopterom.

Informer je proverio ove navode u Predsedništvu Srbije i došao do saznanja da Aleksandar Vučić nikada za sve godine koje je na vlasti NIJE KORISTIO HELIKOPTER kako bi otišao na ijedan stranački skup. 

To dovoljno govori o tome koliko se đilasovske novine bave istraživačkim novinarstvom i koliko im je zapravo bitno da objave istinite informacije!

Foto Printscreen
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.