HAOS U JUTARNJEM PROGRAMU, ŠEŠELJ NAPUSTIO STUDIO: Nemojte me više zvati u emisiju!

0

Lider SRS Vojislav Šešelj napustio je studio TV Prve, gde je bio gost Jutarnjeg programa sa sinom Ratka Mladića, Darkom Mladićem

 

General Ratko Mladić će se sada naći na još većim mukama, pogotovo ako bude izručen u zatvor u Velikoj Britaniji. Britanci su izrazili stradostrasnu želju da on tamo služi kaznu. Time pokazuju šta misle o srpskom narodu u celini. Nije ni čudno što je Velika Britanija pokrenula onu rezolucije protiv Srbije zbog navodnog genocida – rekao je Šešelj.

Lider radikala je istakao da se nada da će se Rusija još više angažovati za generala Ratka Mladića.

Darko Mladić kaže da je general Ratko Mladić u takvom stanju da bi za njega izdržavanje kazne u Velikoj Britaniji ili Estoniji bilo smrtna kazna.

– Mi ćemo tražiti da mu se omogući da ide na lečenje. Pokušaćemo opet da pošaljemo tim lekarskih stručnjaka kod njega. Video sam tamo da je u holandskom zatvoru u kom se nalazi zatvor UN već su posete normalno dozvoljene. U ovom trenutku samo UN drže neka ograničenja i meni je bilo jasno od početka da su oni zloupotrebili koronu da bi generala Mladića odsekli od konsultacija sa lekarima i advokatima – objasnio je sin Ratka Mladića.

 

printscreen

Darko Mladić je najavio reviziju presude i istakao da će izdvojeno mišljenje sudije Nijambe biti vrlo korisno odbrani za reviziju.

Kada je Šešelj spomenuo i lažnog haškog svedoka, preminulog novinara Dejana Anastasijevića, reagovala je voditeljka Marija Savić Stamenić i prekinula lidera radikala.

– Nemojte tako da se ponašate! Vi se krajnje bezobrazno ponašate u emisiji. Bio je lažni svedok u procesu Miloševiću. Dejan Anastasijević i Jovan Dulović su dva lažna svedoka iz redakcije Vremena To su najgori haški lažovi. Nemojte me više zvati u vašu emisiju! – rekao je Šešelj.

printscreen

Šešelj je nakon toga napustio studio.

– Nema poštovanja prema izdajnicima srpskog naroda. Dva hoštaplera branite – rekao je Šešelj i izašao iz studija

Foto Printscreen
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.