Gužve na lokacijama za izdavanje mesečnih karata, ALI POSTOJI JEDNOSTAVNO REŠENJE!

0 5,706

Za korišćenje gradskog prevoza Beograđani će u prvoj fazi morati da imaju personalizovanu bus plus karticu. Oni koji je nemaju, čekali su u dugačkim redovima kako bi je izvadili.

 

Život polako počinje da se vraća u normalu, oni koji moraju vraćaju se na posao, a od petka počinje da radi i gradski prevoz.

Za sada je sigurno da će u početku moći da ga koriste samo oni koji rade, da će vozila saobraćati po letnjom redu vožnje i da će u njemu važiti personalizovane bus plus kartice.

Oni koji ih nemaju moraće da plate za jednodnevnu kartu 250 dinara, za tri dana 700 dinara, a pet 1.000 dinara.

Pošto su ove karte daleko skuplje od onih koje inače plaćamo, oni koji nemaju personalizovane bus plus karte, pokušali su da ih izvade.

U Beogradu su se juče na samo četiri lokacije vadile mesečne personalizovane karte: U poslovnice “Lukoila” na Novom Beogradu, u “Tempu” na Adi, na Kvantašu i u Bačvanskoj.

U Bačvanskoj je radio samo jedan šalter, pa je više od 100 ljudi stajalo u redu kako bi došli do svoje kartice. Čekalo se i do tri sata da se izvadi karta.

 

Izvadite karte za zaposlene onlajn 

Iz Bus plusa apeluju na poslodavce da izvrše onlajn nabavku tako što će se registrovati preko sajta Bus plusa i pratiti uputstva. U tom slučaju za dva do tri dana kartice su gotove.

Od uvođenja vanrednog stanja i koridorskih linija, nekoliko stotina poslodavaca izvadilo je nešto više od 5.000 mesečnih karata za zaposlene.

 

Prodaja karata za jednodnevnu, dvondevnu i trodnevnu vožnju uskoro će početi na oko 2000 prodajnih mesta, uglavnom na kioscima.

Nikola Nikodijević, predsednik Skupštine grada Beograda ističe da velika većina zaposlenih ima personalizivanu bus plus karticu, kao i da je to najefikasniji i najjeftiniji način korišćenja javnog prevoza.Komentari

komentara

Foto Tanjug
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.