GRADSKI FUNKCIONER SNIMLJEN KAKO ŠMRČE KOKAIN! Darko Mamković: BILA JE TO GREŠKA, BIO SAM PIJAN!

0

U pozadini se čuje muzika, a na stolu ispred njega su konzerve sa energetskim pićima, nargila, ali i beli prah za koji se misli da je navodno kokain.


Švedski političar balkanskih korena Darko Mamković (52), koji trenutno vrši dužnost zvaničnika u gradu Norćepingu, snimljen je kako navodno konzumira kokain.

 

Bila je to greška, bio sam pijan na privatnoj zabavi, gde se ispostavilo da osoba koja mi je dala supstancu traži pribavljanje kompromitujućeg materijala protiv mene u svrhe iznude”, komentisao je Mamković.

 

Na snimku, koji je objavio Expressen, navodno se vidi Darko Mamković kako sedi na sofi.

U pozadini se čuje muzika, a na stolu ispred njega su konzerve sa energetskim pićima, nargila, ali i beli prah za koji se misli da je navodno kokain. Mamković se dva puta sagnuo prema prahu na stolu.

 

Izvori Expressena tvrde da se o informaciji da Mamković konzumira narkotike razgovaralo u Socijaldemokratima Švedske (SD) iz Norćepinga. Dodatni problem je što je Mamković istaknuti zvaničnik stranke. Pored toga, član je regionalnog odbora u Esterjetlandu i predsednik opštinskog odbora SD Norćeping.

Foto Printskrin Expressen
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.