GORDANA ARANDJELOVIĆ-SUDIJA KOJA JE PODNELA LAŽNU KRIVIČNU PRIJAVU PROTIV MENE

0

DAVANJE IZJAVE U MUP-U…

Bio danas oko 14h da dajem izjavu MUP-u, a povodom prijave koju je protiv mene podnela sudija GORDANA ARANDJELOVIĆ, inače sudija “Stečajnog Veća” u privrednom sudu u Beogradu.
Koji se nalazi u čuvenoj ulici u Masarikovoj ulici br. 2.

Šta reči, inspektori ko inspektori, korektni u ovom slučaju, oni samo prenose pozvanom, to jest meni za šta su me pozvali, i traže da dam izjavu na to?

Izvesna službenica MUP-a Pataki-mladja devojka samo što je policijsku akademinu završila, ispitivala me i tražila od mene da dam izjavu, a usput mi je predočila šta je predmet ispitivanja?

Kaže mi inspetorka, da sam optužen da sam pretio sudiji Gordani Arandjelović, i to kako: Da ću na nju baciti dve bombe, ne jednu, no dve, jer od jedne valjda bi pretekla, ali od dve ne bi ostala živa.
Zašto je brutalno slagala ova gore pomenuta stečajna mafijašica, zašto je izmislila dve bombe, ili pun kofer bombi?
Učinilo joj se, da tužilaštvo ne bi ni regovalo na krivičnu prijavu kada bi rekla da sam joj pretio sa samo 1 bombom, ali dve su već ozbiljna pretnja

Nije me prijavila ta sudija u prjijavi da sam joj uživo rekao: Da je mafija, da je kriminalac, to joj uopšte ne smeta, ali zna da sud, policija, tužlaštvo reguje samo na bombe, pištolje, ubisto itd.
Naravno da nisam rekao nijednu reč iz arsenala oružja, nisam je napao na nijedan način sem verbalno i to žestoko.To stoji.

Šta je najviše pogodilo ovu sudijinicu i mafijašicu iz privrednog suda, i zašto se usudila da me tuži i da slaže to oko pretnje i izmisli te bombe?
Pa zato, što sam ceo sud oblepio sa ovim dole plakatom, i to stavio u hodnik suda i u ženski WC, u Muški WC, i na vrata njenog kabinete i predsednika suda.To su pročitale njene kolege i tu je ona i zbog toga prsla…

P.S. To lažljivo lopovče i djubre od sudije ću tužiti za lažnu krivičnu prijaviu protiv mene, zbog izmišljanja pretnje njoj, i neću je pustiti da se ikako izvuče na sudu, i tražiću poligraf obavezan i da to sudjenje prenosi TV-Happy ili TV-Pink.

Vaša email adresa neće biti objavljena.