Goran Vesić: VIŠE OD 12.000 STARIJIH GRAĐANA SE PRIJAVILO ZA IMUNIZACIJU!

Vesić: Vakcina je jedini način da se zaustavi epidemija!

0

U 17 kol centara beogradskih opština, oko 40.000 Beograđana starijih od 65 godina do sada se informisalo o procesu vakcinacije, više od 12.000 se prijavilo, a prevoz na mesto vakcinacije Grad Beograd je obezbedio za više od 1.000 ljudi, izjavio je danas zamenik gradonačelnika Goran Vesić


– To samo govori koliko je važan posao kol centara, jer tih 12.000 se ne bi prijavilo za vakcinaciju zato što ili nisu znali kako to da urade ili im nije dostupan portal eUprave ili nisu obavešteni o procesu imunizacije – kazao je Vesić novinarima na Beogradskom sajmu gde se danas vakcinišu zaposleni u socijalnim ustanovama i korisnici.

Vesić je istakao da će se upravo iz tih razloga nastaviti sa tim aktivnostima.

Beograd.rs

Više od 12.000 starijih građana se prijavilo za vakcinaciju

– Naš posao u Beogradu je da svaki građanin koji želi da se vakciniše bude vakcinisan. Ne sme da se dogodi da neko ne bude vakcinisan jer nema prevoz ili zato što ne zna kako da se prijavi ili ga niko nije obavestio gde treba da se vakciniše – naglasio je zamenik gradonačelnika.

Vesić kaže i da Grad blisko sarađuje sa Vladom Srbije i zajedno pokušavaju da vakcinišu sve one koji to žele u Beogradu.

Beograd.rs

Više od 12.000 starijih građana se prijavilo za vakcinaciju

Podsećajući da su juče vakcinisali radnike JP “Gradska čistoća”, Vesić kaže da ima oko 14.000 prijavljenih za vakcinaciju u gradskim preduzećima i najavio je da će sutra vakcinacija tih radnika biti nastavljena.

Za sutra su, prema rečima Vesića, planirani radnici JKP “Vodovod”, Gradskog zelenila i drugih preduzeća i radnici gradske uprave.

Beograd.rs

Više od 12.000 starijih građana se prijavilo za vakcinaciju

– Na ovaj način dajemo doprinos da se svi vakcinišu, jer vakcina je jedini način da se zaustavi epidemija – kazao je Vesić i pozvao sve građane da se vakcinišu.

– Ne slušajte razne priče. Svi smo mi primili u životu vakcine, ovo je jedna više u našim životima i vakcine su jedno od civilizacijskog dostignuća. Prema tome, zaista je suludo da na početku 21. veka pričamo o tome da li je vakcina potrebna ili ne. Što se više nas bude vakcinisalo, pre ćemo se vratiti u normalan život  zaključio je Vesić.

Foto Beograd.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.