GLEDALA SAM KAKO IZBIJA METALNI STUB I JURI KA MENI” Bila je u trafici u koju se posle divljačke vožnje ZAKUCAO HAMER i ovo je njena priča

0 44,101

Primetila sam ga tek kad je udario u semafor, a onda u trafiku.

Sve unutra je polomljeno, staklo je svuda”, priča još u šoku lakše prodavačica iz kioska na koji je danas naleteo “hamer” nakon što je vozač napravio haos na centralnim gradskim ulicama, zakucao se u zid i pobegao.

palmoticeva hammer udes

– Skretao je iz Svetogorske u Palmotićevu ulici kada se zakucao prvo u metalni stub i izbio ga, a zatim je udario u trafiku. Meni je, na svu sreću, samo rame ugruvano. Videla sam kada je udario u semafor, a zatim i u trafiku. Sve unutra je polomljeno, staklo je svuda po podu. Prvo što mi je palo na pamet je da ugasim grejanje da se trafika ne zapali – kaže prodavačica.

Vlasnik automobila sa britanskim tablicama je, prema saznanjima “Blica”, Oliver Šotra, stend-ap komičar britanskog-srpskog porekla i za njim policija je za njim raspisala potragu.

U Palmotićevu je pozvana i ekipa Hitne pomoći, koja je zbrinula povređenu radnicu iz kioska i dala joj uput za Urgentni centar.

Zaustavio se tek udarivši u zid u Palmotićevoj: Policija traga za odbeglim vozačem
FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA
Zaustavio se tek udarivši u zid u Palmotićevoj: Policija traga za odbeglim vozačem “hamera”

– Nisu hteli da mi daju lekove za smirenje, jer posle treba da idem u Urgentni centar. Čekam vlasnika da dođe da bih otišla u Urgentni centar. Ne mogu otvorenu trafiku da ostavim, ljudi bi sve izneli iz nje – kaže potreseno radnica.

“Namerno me je udario”

Kako nezvanično saznajemo, vozač “hamera” prethodno je prošao Terazijskim tunelom, a prethodno je “zakačio” i oštetio nekoliko automobila, pričaju očevici.

FOTO: U. ARSIĆ / RAS SRBIJA

Beograđanin Borislav Ignjatović vlasnik je jednog od tih automobila. Ignjatović je za “Kurir” ispričao da je stajao na semaforu kada je u retrovizoru “video hamer kako je namerno dodao gas i udario ga”.

– Onda je krenuo u rikverc i udario još jedan automobil, naglo skrenuo ulevo i nastavio dalje ka tunelu, posle toga je pravio haos po Palmotićevoj. Da nisam privukao vrata od vozila, pregazio bi me – rekao je Ignjatović.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu izdalo je nalog policiji da identifikuje, pronađe, a zatim i odredi zadržavanje od 48 sati vozaču “hamera”.Komentari

komentara

Foto U. ARSIĆ / RAS SRBIJA
Izvor/Autor Blic.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.