GLASAČKA MAFIJA

0 665

SVE O DOBRO ORGANIZOVANOJ GLASAČKOJ MAFIJI

Ovako stoje stvari sa najvećim gansterom svih vremena u srpskoj politici:
*Obećao javno preko TV-a da ako ne bude imao rezultate za samo 6. meseci, ide sa vlasti i kupi prnje.

Ali ne lezi vraže, znaš odlično da si nesposoban da vodiš jednu tezgu na bivljaku ili kiosk na ulici, a ne kamoli državu, u to ime angažuješ sve kuso i repato u državi, sve lopovsko, sve kriminalno što u Srbiji ima i postoji?A rodilo nam takvih samo tako.

A da bi nadometio nemanje konkretnih rezultata, napravio si sistem sa imanjem puno pokradenih glasova na izborima, puno kupljenih glasova, puno ucenjenih glasova.

Elem, zlotvor zna svoj kapacitet, i unapred je napravio mafiju u sred države za dobijanje bilo kakvih izbora, ne vezano za bilo kakve njegove rezultate ili volju bilo kakvih glasača?

Sistem je već 5. godina isti:

Okupiraš 100% centralnih medija od Kelebije do Djevdjelije, angažuješ sve moguće državne resurse u cilju represije, kradje, pljačkanja resursa, uzimanje para u neograničenim količinama za kupovinu glasova od strane namenski totalno osiromašenog stanovništva Srbije.

Na kraju sve to gore preko svojih porobljenih medija predstaviš kao pobedu tvog ličnog rezultata rada i pregalaštva.
A ne da si to sve ostvario pomoću kriminalno/lopovsko/mafijaško/uzurpatorskih veština i zloupotrebom svih mogućih institucija i resursa u državi u lične svrhe.

Ako i pored svega gore opisanog, ljudi još uvek ne kapiraju i ne razumeju o čemu se sve gore radi?

Evo u jednoj rečenici još jednom da to sublimiram:
Naprosto imamo naprednog huligana koji se dosetio veoma proste stvari, napravio je klasičnu mafiju za dobijanje izbora i vlasti kao takve.
Ne vezano uopšte za raspoloženje i slobodnu volju glasača.
I to je to ljudi.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.