GENERAL SIMIĆ PRIZNAO: Posekotina na usni je od Ljupke, a OVO JE ISTINA o “bentliju” koji sam joj navodno poklonio!

0 1,051

General Dragiša Simić priznao je u emisiji Hit tvit da mu je povreda na usni od pevačice Ljupke Stević.

 

Šteta je poprilična na automobilima. Povreda na usni jeste od Ljupke. Zakačila me je noktom, prstom, kako već. Žene se verovatno solidarišu sa Ljupkom, ali ne bih ulazio u tu solidarnost žensku. Ja pričam samo istinu, ništa više. Nisam ni siguran da li me je prisluškivala. Nije istina da sam joj dao automobil “bentli”.

Njime sam ja upravljao i nema nikakve istine u tome da je Ljupka to vozila, čak ni da je bila u vozilu. Jeste bila saobraćajna nezgoda, nisam bio ni pod dejstvom alkohola ni ja ni taj drugi vozač. Čim idete u raspravu sa medijima to se odugovlači. Nisam odgovarao do sad na to, ali evo, došao sam da objasnim da je od cele te priče samo moje ime i prezime istina. Uništavate mi karijeru, porodicu – rekao je general Simić.

On smatra da nema potrebe da se meša privatno sa poslovnim.

Ja svoj profesionalni deo posla obavljam kako treba. Moj privatni život je samo moj. Dosta sam se dokazao kao profesionalac, 30 godina službe, imam zavidnu karijeru, ne vidim razlog da neko moj privatni život meša u službu. Ja sam otac četvoro dece, nedavno sam postao deda. Teško mi je da objasnim porodici šta se desilo.

Nisam razgovarao sa Ljupkom od onda. Vidim da joj je oduzeto oružje, oduzeto je i meni, to je jednostavno procedura koja mora da se ispoštuje – objasnio je general.Komentari

komentara

Foto printscreen
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.