GDE JE DANAS MARINA POPOVIĆ IZ „SRBIJA VOZA“A.D?

0 7,715

DOK SE VUĆIĆ BORI DA OBEZBEDI NOVAC ZA MODERNIZACIJU ŽELEZNICE, ZA BOLJU BUDUĆNOST NAŠEG NARODA MIROLJUB JEVTIĆ JE POKAZAO DA SE BORI ZA LIČNI INTERES, A NIŠTA BOLJI NIJE NI V.D.GENERALNI DIREKTOR „SRBIJA VOZA“A.D. JUGOSLAV JOVIĆ I NJEGOVI BLISKI SARADNICI KOJIMA JE LIČNI INTERES BITNIJI NEGO INTERES FIRME I ŽELEZNIČARI

 

Afere koje su se nagomilavale godinama u železnicama zbog Miroljuba Jevtića jednog od najbližih saradnika ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović koji je uhapšen zbog primanja mita kao i zbog v.d.generalnog direktora ,,Srbija voza”a.d. Jugoslava Jovića bliskog saradnika Miroljuba Jevtića ne prestaju.

 

Foto: Marina Popović

Prema informacijama dobro obaveštennog sagovornika saznajemo da je v.d.generalni direktor ,,Srbija voza”a.d. Jugoslav Jović koji trguje uticajem moći Marinu Popović bacio u ,,izolaciju” u Centru za restruktuiranje i saradnju sa sindikatima.Direktor,Marini Popović je Branislav Petrović koji je do juče sam sebi bio direktor navedenog Centra kome “Srbija voz”a.d. plaća veliku sumu novca da živi u hotelu ,,Slavija” iako ništa na dnevnom nivou firmi nedoprinosi, a koji je bio povezan sa raznim aferama ,,Želturista”, ,,Društva za održavanje zgrada” ,sindikata gde je bio predsednik. Sada u tom Centru sem Marine radi još jedna zaposlena koja ne obavlja poslove za Centar za restruktuiranje već sekretariše Đorđu Prokiću menadžeru koji je blizak saradnik Miroljuba Jevtića i Jugoslava Jovića. Đorđe Prokić i Zoran Puzović protiv kojih postoje krivične prijave , a koji uz uticaj moći i bez konkurisanja pokušavaju da se domognu mesta generalnog direktora jednog od društva železnice. Podsetićemo da su mediji pisali da se skupilo devet sindikata da zaustavi ministarku Zoranu Mihajlović da ne ostvari prljavi plan i postavi ljude Miroljuba Jevtića, Đorđa Prokića i Zorana Puzovića.

 

Pored toga što je Marina Popović iz ,,Srbija voza”a.d. već dugi niz godina skoncentrisana samo na rad, uspeh firme u kojoj radi i poboljšanju uslova rada zaposlenih i ima dokazane rezultate rada Jugoslavu Joviću v.d. generalnom direktoru ,,Srbija voza” to nije odgovaralo već je trgovao uticajem moći i Marinu Popović nastavio da šikanira i zajedno sa svojim najblžim saradnicima uz pozivanje na uticaj moći nastavili su sa svojim prljavim igrama prema Marini.

Miroljub Jevtić

Inače Popovićeva je glavni konkurent Jugoslavu Joviću za mesto generalnog direktora “Srbija voza” a.d. i to je jedan od razloga da sve čine kako bi je omalovažili i kako ne bi došla na mestu generalnog direktora. V.d. generalnom J. Joviću ,menadžerima Đ.Prokiću, Z.Puzoviću, izvršnom direktoru V.Radosavljević , povereniku za etiku Slavici Anić Jevtić supruzi Miroljuba Jevtića bitniji su lični interesi, a Marini Popović interesi Srbija voza” a.d.

Oni su u saradnji sa suprugom Miroljuba Jevtića, Slavicom Anić Jevtić zasedali u kancelariji kod Zorana Puzovića i izmislili lažnu aferu Popovićevoj i njenom kolegi Zoranu Mančeviću kako bi im ukaljali ugled i čast i ugrozili egzistenciju. Pored nameštanja lažne afere, smenili su je sa mesta rukovodioca Centra za kontrolu prihoda iako je imala odlične rezultate rada . Pored svega toga prenešene su joj upućene pretnje da će je “počistiti” i to uz pozivanje na uticaj moći.

Kandidat za generalnog direktora ,,Srbija voza”a.d. Marina Popović nažalost živi u strahu zbog pretnji.   Ko zna na šta su sve spremni da urade da bi sačuvali svoje fotelje i ostvarivali lične interese? Podnela je krivične prijave kako ona tako i drugi zaposleni i obavešteni su nadležni organi tj. nadležne institucije.

Dok se Vučić bori da obezbedi novac za modernizaciju železnice, za bolju budućnost našeg naroda Miroljub Jevtić je pokazao da se bori za lični interes, a ništa bolji nije ni v.d.generalni direktor ,,Srbija voza”a.d. Jugoslav Jović i njegovi bliski saradnici kojima je lični interes bitniji nego interes firme i železničari.

Marina Popović je žena koja je pre svega veliki borac, radnik i znam koliko se zalaže da ostvari što veće rezultate rada, koliko radi na raznim predlozima i izradama idejnih rešenja, planova, projekta u interesu firme, boljih uslova rada železničara, poštovanju kolega kao i ostvarivanju dobrih medjuljudskih odnosa, ali nažalost to Jugoslav Jović ne želi da ceni već se bavi javašlukom kako bi ostvario dobit od sumnjivih radnji kao i njegov mentor Miroljub Jevtić.

 

Umesto da ti rukovodioci ostvaruju dobru saradnju, poštuju i cene rad zaposlenih i sindikata oni su okrenuti sebi, svojim pozicijama, bitnija im je moć i lični interes i da nanesu zlo onima koji su okrenuti redu, radu i disciplini.

 

Mediji su pratili i pisali kako o Marini Popović tako i o Jugoslavu Joviću , Slavici Anić Jevtić,Prokiću , Puzoviću, Jevtiću pa možete i sami zaključiti zašto Marina Popović ne odgovara i ne pripada toj grupi ljudi.kaže naš dobro upućen sagovornik.

 

 Komentari

komentara

Foto Privatna arhiva
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.