FutureNet – Nova poslovna prilika?

0 547,305

Nova društvena mreža koju mnogi nazivaju novim Facebookom! Da li je i šta je to FutureNet? 

#FutureNet je nova društvena mreža, to jest’ mreža koja plaća svojim  korisnicima da je posećuju, da postavljaju svoje slike, da lajkuju tuđe objave, da se dopisuju i sve ono što se može uraditi na Facebooku i sličnim platformama može se i ovde, samo je razlika u tome što FutureNet plaća svojim korisnicima.

Besplatna registracija BESPLATNA REGISTRACIJA

Ova kompanija ima  ozbiljne namere da se bavi biznisom i ovo je četvrta godina kako su “online”.  Osim društvene strane, FutureNet pruža još nekoliko mogućnosti koje omogućavaju svojim korisnicima da zarade.

Ono što je zanimljivo je to da je FutureNet prva društvena mreža koja će lansirati svoju kriptovalutu pod nazivom “FuturoCoin” i to će se desiti 7. januara ove godine.

Besplatna registracija BESPLATNA REGISTRACIJA

Kratku prezentaciju u pdf formatu koja detaljnije objašnjava ovu novu poslovnu priliku možete pogledati ovde: http://futurenet.webgroup-digital.com/wp-content/uploads/2017/11/Futurenet-Prezentacija-Nenad.pdf

Ova mreža polako pušta svoje korene i na Balkanu. Za sada najviše korisnika dolazi iz Azije, no  svakim danom sve više ljudi i sa naših prostora koristi FutureNet kao poslovnu mrežu. FutureNet je ozbiljna korporacija koja ima ozbiljne ugovore sa korporacijama kao što je BMW. Takođe imaju svoj lanac restorana pod nazivom “FutureNet Café and Bar” i uskoro kreću i sa kriptovalutama.. Deluje kao nešto što bi zaista moglo da poljulja ostale društvene mreže!

Za više informacija pogledajte YouTube kanal pod nazivom FutureNetBalkan na kome se nalazi nekoliko klipova sa detaljnijim objašnjenjem šta je to #FutureNet!

YouTube kanal VIDEO PREZENTACIJEKomentari

komentara

Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.