FRANCUSKI DESNIČARI LOCIRANI U BEOGRADU!

Spremaju se da izazovu haos po receptu "žutih prsluka"?!

0 4,544

Bezbednosne službe locirale su prisustvo četvorice francuskih državljana, od kojih su neki identifikovani kao pripadnici ekstremnih desnilčarskih pokreta, ekskluzivno saznaje Informer.rs

 

Kako saznajemo, utvrđeno je da na teritoriji Srbije borave osobe koje po generalijama i fotografijama odgovaraju licima koja su kao predstavnici ekstremne desnice, odnosno vođe jedne od frakcija, pokušavali da instrumentalizuju protesni pokret “Žuti prsluci” u Francuskoj.

Tom prilikom su mirne proteste doveli do uličnih demostracija velikih razmera.

 

Foto: Informer
Foto: Informer
Foto: Informer
Foto: Informer

 

Naime potvrđena saznanja ukazuju da su u vremenskom periodu od 11.2. do 15.2.2021. godine u  jednom hotelu na Vračaru, u istom apartmanu boravila četiri francuska državljana. Oni su rezervaciju prethodno izvršili preko “bookinga“.

Naime potvrđena saznanja ukazuju da su u vremenskom periodu od 11.2. do 15.2.2021. godine u jednom hotelu na Vračaru, u istom apartmanu boravila četiri francuska državljana. Oni su rezervaciju prethodno izvršili preko “bookinga“.
U pitanju su mlađe osobe, rođene 1996, 1997. i 2000. godine. Analizom otvorenih izvora i izvršenim proverama, bezbednosne službe naše zemlje utvrdile su je da su dvojica Francuza istaknuti pripadnici francuskih krajnih desničarskih pokreta, odnosno vođe određenih frakcija i da su i dalje aktivni.
Službe bezbednosti istražuju sa kim se pomenuta četvorka sastala u Beogradu i da li im je svrha boravka bio dogovor da po francuskom scenariju izazovu haos neslućenih razmera i na našim ulicama.

U pitanju su mlađe osobe, rođene 1996, 1997. i 2000. godine. Analizom otvorenih izvora i izvršenim proverama, bezbednosne službe naše zemlje utvrdile su je da su dvojica Francuza istaknuti pripadnici francuskih krajnih desničarskih pokreta, odnosno vođe određenih frakcija i da su i dalje aktivni.

Službe bezbednosti istražuju sa kim se pomenuta četvorka sastala u Beogradu i da li im je svrha boravka bio dogovor da po francuskom scenariju izazovu haos neslućenih razmera i na našim ulicama.Komentari

komentara

Foto informer
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.