Folker u autobiografiji “Ovo sam ja” OTKRIO SVE: Nazvala me je KLOŠAROM I NARKOMANOM!

ACA LUKAS PROGOVORIO O SVAĐI SA LEPOM BRENOM!

0

Aca Lukas je u autobiografiji “Ovo sam ja” otkrio da je zaratio sa Lepom Brenom jer ga je iza leđa nazivala ‘klošarom’ i ‘narkomanom’!

 

Pevač tvrdi da joj je oprostio to što je u Americi spojila njegovu bivšu suprugu Sonju Vuksanović sa NBA košarkašem Markom Jarićem i prikrivala njihovu romansu, ali da ne može da pređe preko ružnih reči koje je o njemu izgovorila!

Printscreen You Tube

Lepa Brena

Nije ga prepoznao

“Kada sam se odselio, u mojoj kući na Bežanijskoj kosi Sonja je okupljala drugarice. Pile su kafu i pričale. Jedna od njih mi je poslala snimak na kojem Brena teši Sonju: “Šta se nerviraš, šta će tebi taj klošar i narkoman?”, napisao je Lukas u knjizi i dodao da Brena i dalje veruje da se naljutio na nju zbog Jarića, koga u knjizi zove Majami, po mestu gde živi i gde Brena i Boba Živojinović imaju stan:

“Prvo: moja žena nije retard kome neko treba da namešta muškarce. Drugo, mnogo važnije: Brena je dolazila u moju kuću i mazila moju ćerku, o čijem ocu je govorila da je klošar i bezvredni narkoman”.

Pevač je zatim opisao i kako je saznao da ga je Sonja prevarila sa svetski poznatim sportistom, dok je bila Brenina gošća u Majamiju.

Printscreen You Tube/Emisija Premijera

Sonja Vuksanović

“Leškario sam u krevetu i igrao neku hazardersku igru. Odjednom je laptop zabagovao. Umalo ga nisam bacio kroz prozor. Na sreću – a kasnije se ispostavilo na nesreću – ugledam Sonjin tablet. Uključim i vidim nepotpisanu poruku, ali sa likom pošiljaoca. Sličica, na njoj neki bradonja. Potražio sam Breninog i Bobinog sina Viktora: ‘Da li znaš ko je ovo na slici?’, pitao sam ga. ‘Kako ti ne znaš ko je? Naš NBA igrač’, odgovorio je”.

Lukas je potom kupio lažnu SIM karticu i pozvao Jarića, kome je prethodno pisao s tog broja u Sonjino ime. Kada je uspostavio vezu sa suparnikom, dao je svojoj ženi slušalicu. Ona je prebledela i tada je folker definitivno bio siguran da ga je prevarila s bivšim mužem top-modela Adrijane Lime:

“Posle nekoliko dana čujem od ljudi kako je Majami pričao da je ka*ao ženu Ace Lukasa. E, to je već bilo previše. Pozvao sam ga. ‘Vidi, s*so jedna. Nisi je*o mene, pa da se hvališ zbog toga. A ako svratiš u Beograd, računaj da ćeš igrati na Paraolimpijadi’.

Kraj iluzije

Jarić je posle tri meseca ipak došao u Beograd, ali okružen ‘gorilama’.

Sve vreme je imao obezbeđenje. Preko posrednika je nudio pare da izgladimo odnose. Sve ovo što se desilo bio je konačan kraj iluzije da ćemo se Sonja i ja možda pomiriti”, otkrio je folker u knjizi.

Tražio da Brena ne dođe na Prijinu svadbu

Aca Lukas je u autobiografiji otkrio zašto nije došao na svadbu Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, iako je bio pozvan.

Rekao sam mu: ‘Hvala ti, Filipe, na pozivu, ali ja imam jedan uslov – da Brena ne bude na svadbi’.

Foto Printscreen/NovoJutro
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.