FEŠTA NA ADI CIGANLIJI ZA PRVI MAJ: Muzički program i piknik

7,102

Iz preduzeća apeluju na građane da, pored uživanja u svim sadržajima, poštuju pravila ponašanja i otpad odlažu u kontenjerima

Međunarodni praznik rada ove godine biće obeležen i na Adi Ciganliji, a za sve Beograđane i goste prestonice biće priređen celodnevni muzički program i piknik prostor predviđen za roštiljanje. Piknik prostor je najposećeniji deo Ade za vreme prvomajskih praznika, posebno jer se tu nalazi ozidani roštilj, a pripremanje roštilja predstavlja tradiciju obeležavanja tog praznika u Srbiji, kaže Maja Pavlović iz JP “Ada Ciganlija” za Tanjug.

Svi posetioci moći će da uživaju u nastupima rok bendova i domaćih DJ-eva od 9 do 19 sati, a prema rečima Pavlović, program će biti potpuno besplatan.

– Preduzeće Ada Ciganlija moli sugrađane da ne koriste mesta koja nisu predviđena za paljenje vatre, već da roštilj pripremaju samo na mestima obeleženim i namenski određenim za to – poručila je Pavlović.

Prvi maj

Foto: Srbija Danas

Takođe, iz preduzeća apeluju na građane da, pored uživanja u svim sadržajima, poštuju pravila ponašanja i otpad odlažu u kontenjerima, kako bi se očuvala zelena oaza jednog od najpoznatijih beogradskih odmarališta.

Pavlović je napomenula i da ulazak u Savsko jezero nije preporučljiv, jer temperatura vode još uvek nije odgovarajuća za kupanje i da će svi koji odluče tako nešto to uraditi na sopstvenu odgovornost.

– Temperatura vode u jezeru još nije dostigla 22 stepena, dovoljnih i potrebnih za bezbedno kupanje, a što je još bitnije naše spasilačke službe i službe Hitne pomoći nisu još uvek na kupalištu, tako da ono još uvek nije bezbedno dok sezona zvanično ne počne – objasnila je Pavlović.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto SrbijaDanas
Izvor/Autor SrbijaDanas

Comments are closed.