FER PONUDA ČAUŠESKUU IZ NAŠEGA SOKAKA

0 699

ŠTA JE DANAS KORISNO DA URADI KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA SRBIJE I PREMIJER-VUČIĆ?

*Svi znamo da izvesni kandidat za predsednika Srbije zvani ACA-Prevara ima takvu partijsku vojsku, da kada bi danas silovao neko “Dečje obdanište” i to čak bude objavljeno u medijima.

Njega čak tako nešto ne bi koštalo rejtinga nimalo, no bi mu još i skočio, jer njegovi glasači vole silovanja i bahaćenja, zato ga i ne kažnjavaju za bilo šta da uradi i kaže na političkoj sceni?

Eto recimo, on dnevno napravi i po 100 gafova, prekršaja, gluposti svakojakih, i nijedan taj čin se ne kažnjava, ne snosi baš nikve posledice zbog takvog delanja i ponašanja.
Prosto ima takvu BOT-vojsku i glasače koje ne zanima šta on radi, već ih zanima da on pobedi i bude vlast po bilo koju cenu.
Njima se svima to tako bezvlašće baš dopada.

Pošto je to činjenično stanje takvo, postavlja se pitanje, dokle ide taj trpni momenat u Srbiji sa takvim ponašanjem i stanjem stvari?
Plašim se da je taj krajnji trenutak došao, da je trpnja na izmaju?

Pa što bi rekao prorok “DEDA MILOJE”, ima da dodje do tumbanja po Srbiji, ako ovaj tumbator to ne shvati, da tumbanja njegovog nam je preko glave?

U to ime, predlažem glavnom TUMBATORU i UZURPATORU svake vlasti i moći u Srbiji, da učini sledeću stvar?

Da objavi preko medija otvoreno pismo gradanima Srboije, a koji su na stvarnom umoru i zamoru od njega takvoga, da napušta sve funkcije u državi, da to čini zbog premorenosti i saznanja koje je dobio na specijalističkom pregledu: Da ima uznapredivani RAK MOZGA.
I da je rešio da stranku vrati vojvodi od Šumadije-Tomislavu Nikoliću.Ipak.

Zašto je ovo dobro za ACU-prevaru i njegovu familiju i bratiju?
Zato, što se tim činom spašava da mu se desi posle izbora NIKOLAE ĆAUŠESKU.Jer će kradju sigurno izvesti, a mi to nećemo mirno gledati i prihvatiti.
Tako da, biraj druže sudbinu?Ili sudbinu Čaušesku, ili da prodješ-Džabalesku?
Zato što kao bolesna čoveka ćeš imati bolji treman pred zakonima nove vlasti i novih ljudi.A i sa šansama da ipak ostaneš živ i pomilovan zbog opake bolesti koju si zadobio usled evidentnog i dokazanog izliva vlasti u MOZAK.

Elem, vreme curi, mozak ti takodje curi druže huliganu, veliki uzurptori svake vlasti…Ostao ti je još 10. dana da biraš sudbinu koja ti je namenjena i mora da ti se desi, ne zbog tebe, no zbog svih nas ostalih i preživelih?
Mi ostali smo važniji od tebe i tvojih, nećeš verovati.
Ali moraćeš ako to uradiš ovo šta sam ti dobronamerno savetovao.

BUDU MUDAR SADA KADA SI NAJLUDJI I NAJBOLESNIJI-KASNIJE ĆE BITI KASNO KAO ŠTO ZNAŠ: PITAJ SADAMA HUSEINA, GADAFIJA I SLOBU MILOŠEVIĆA AKO MENI NE VERUJEŠ.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.