Evo šta nepokorni pojedinac može da uradi za ovakvu državu

0 220

Kako se osvetiti lopovskim vlastima u Srbiji?

Pre 7 god. rešio sam kao pojedinac da se kako znam i umem osvetim lopovima u vladi i državi Srbiji.
A evo kako:
-Za početak prodao sam auto, neću da plaćam najskuplje gorivo na svetu u odnosu na prosečne plate u Srbiji.
Neću da im kupujem gorivo gde na cenu goriva od 1 litra benzina, njima ide 67% od te cene.To je brutalna pljačka.Tu sam ih zakinuo.
-Zatim sam prešao na veći stepen osvete, ništa ne kupujem od robe koja je opterećena bilo kakvim porezom, samo kupujem ko nema fiskalni račun ili ga ne izdaje.Taman roba bila najgora.To je moja druga osveta.
-Idem peške po gradu na relacijama do 4 kilometra.Ako je realacija duža, onda koristim GSB.Priznajem, nikada ne kucam BUS-Plus karticu.Ako naidje kontrola, ili napustim vozilo, ili otkucam kada to moram ili žurim negde.
-Odavno sabotiram medijsku mafiju u Beogradu pre svega, ne kupujem već 10 god. nikakvu štampu.
Ne gledam TV od leta 2012.
Ako me pitate kako se obaveštavam?Pa na internetu delom, a najviše koristeći skype i šetnje i obilaskom grada, pijaca, radnji i ulica.
A da vam ne govorim to, da usled laganja svih medija, i sam kreiram vesti kao što znate to svi vi koji me čitate, gde opisujem dogadjaje, jer svi brutalno lažu pa je to moj vid osvete njima takvima.
-Stalno ohrabrujem privatne preduzetnike da ne plaćaju ništa ovakvoj klasičnoj mafijaškoj državi ako ikako mogu.To činim već deceniju i po stalno.A o tome sam i knjigu napisao zašto to treba raditi, i dokle?
-Imam tu još nekoliko mojih ličnih osveta državi, ali ove su najočitije, jer stalno ih radim i to svakog dana, pa ko izdrži pričaće i pisaće “MEMOARE” jednog dana.
A vi šta radite u tom smislu?
Znam plaši se većina vas, zato nam je ovako kako nam je.
Državne mafije egzistiraju na strahu gradjana, a da toga nema, ne bi oni opelješili milione kod nas ovako brutalno.I ne plaše se toga ama uopšte, no se čak hvale javno.Da im niko ništa ne može.A i neće.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.