EU TRKA HIPODROMSKIH RAGA

0 443

Kako vam se čini ova kladionica na “POLITIČKOM HIPODROMU”?Ko ima najveće šanse da predje prvi ovu EU-stazu? 

Realno, Crna Gora je najbliža datumski za ulazak u EU.Srbija je u ovom trenutku ekonomski i u domenu zakonodavstva i i ljudskih prava najbliža ulasku u “CetroAfričku uniju”.

Mada kada gledam ovaj “Hipodrom”, rekao bih da me Srbija najviše podseća na ovog turskog džokeja i “KONJA” koji ovako usamljen i nezainteresovan pase travu i ne zanima ga nikakva trka i pobeda u njoj.

Srbiji da bi ušla starno u EU fale nekolike stvari, a to je pre svega standard gradjana.Dal neka dileja i bambus od čoveka mislli, da je realno da u EU udje neke država čija je minimalna cena rada za jedan čas oko 1€?Dal takav idiot postoji?

U Srbiji je mitski ukorenjeno zakonodavno rasulo i anarhija, ne radi niti jedna jedina institucija sistema.Da komedija i tragadeja bude veća, njima rukovodi jedan jedini čovek tako, što javno i tajno presudjuje preko medija ko je u pravu, ko nije, ko je loš, a ko dobi vojnik Švejk?

Da čudesa budu veća, EU I USA administracija takvo ponašenje tolerišu i čak hvale našega uzurpatora svega postojećega u državi.Samo iz razloga da bi on za njih odradio neke njima važne poslove.Za naše poslove oni nisu nadležni, no mi, ali nas izgleda ne zanimaju naša posla, no tudja.Tako je uvek kod teških i neozbiljnih budala.I tačka.

Ako se neko pita, kada će Srbija da udje u EU?Nikada, a možda i malo kasnije od tog datuma.Sva je prilika i neprilika kada smo mi u pitanju.Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.