EU-STALJINISTI

0 645

EU-STALJINISTI…

Ovi EU-Govnari su postali veći KIM IL DŽONGOVI od samog Kima.
Čuj ti ovih fekaalija iz EU, oni bi da nam uvedu gl. urednike na društvenim mrežama,
Ćibe bre marvo jedna trećeligaška od političara i EU-funkcionera, vi ste ista gamad kao i ovi naši skakavci i mufloni u Srbiji i na Balkanu.

Lepo se svi vi s njima svima udružili i družite se i cepete povelike privilegije i mlatite plate kao da ste svi generalni dir. GUGLA, a ne obični punoglavci i gnjide koje su se dočepale visokih funkcija u bolesnoj prebirokoratskoj EU-zajednici.

Kakav crni govor mržnje, što jedete govna bagro EU-ovska?

Je l’ govor mržnje kada sam lično pre par meserci vašeg visokog funkcionera JOHANA HANA na njegovom Twiter nalogu pitao:
Zašto ne javlja EU administaciji šta se čini u Srbiji, i kakvo rasulo vlada u pravosudju i svim institucijama?

Umesto odgovora, ta nakaza, taj izmet i ta kuklavica od EU-funkcionera me je blokirao, da ga više ne pitam nešto slično?
Je l’ to taj govor mržnje kojeg se plašite, i je l’ zbog toga pretite “Twiteru i Fejsbuku” da vas zaštite od takve vrste slobode govora?

Slušajte vi EU-djubradi jedna pokvarena, prebogata i bahata.
Pisac ovih redova je spreman da uzme pušku i da ode sa bilo kime da vas, i da vas sve takve pobijemo tamo u Briselu,Je l’ vam to jasno?
Ako mislite da vi imate pravo da radite i govorite šta vam drago i milo, a da mi po vama treba samo da imamo pravo da ćutimo i da vam se takvim divimo.
Onda primite moje i naše saućešće unapred lupeži jedni belosvetski.Komentari

komentara

Your email address will not be published.