Dug put od “spajsice” do modnog gurua: Žena bez osmeha, čiji stil obara s nogu!

0 54,977

Supruga Dejvida Bekama i slavna dizajnerka Viktorija Bekam, formirala je lični stil koji je postao prepoznatljiv svima, a i odveo je među Top 10 najbolje obučenih žena na svetu.

 

Bivša članica Spaj Grls, a danas supruga, majka četvoro dece i priznata britanska dizajnerka, svoj lični stil je, sudeći po svetskim modnim kritičarima, dovela do savršenstva. Kao kreator, stvorila je liniju odeće koja odiše minimalizmom, ali i ženstvenošću i šikom, koji podseća na sedamdesete godine prošlog veka. U fokusu Viktorijinog dizajna, ali i u njenom privatnom stilu – odelzauzima centralno mesto, a odabir istih, kao i načini na koje ih ona nosi i kombinuje, prosto ostavljaju bez teksta.

 

Pored odela, u kojima Viktorija izgleda glamurozno, a u isto vreme veoma svedeno i sofisticirano, njen prepoznatljuv stil čine kombinacije pantalona sa dubokim strukom i belih košulja, koje kombinuje sa visokim potpeticama, obično u kontrastnoj jarkoboji.

 

Takođe, primetili smo da su retro džemperi, ipod kojih viri disko kragna košulje u nekoj jarkoj boji, takođe jedna od Viktorijinih omiljenih kombinacija.

 

Na sebi nikada nema previše aksesoara. Uglavnom je to svedeno samo na sat ili diskretnu ogrlicu, a šminka i frizura su uvek dovedene do savršenstva, ali na način da izgledaju poptuno prirodno i neupadljivo, kao “da se baš takva jutros probudila”.

 

Svaki detalj na Viktoriji je osmišljen sa velikom pažnjom, slažu se svi modni stručnjaci i poznavaoci mode. A, na način da to deluje kao da je urađeno uz minimum trudašto svakako nije slučaj.

 

Sa velikom dozom slobode možemo da kažemo da je Viktorija Bekam prešla dug put od Poš iz Spajsica do svetske ikone stila i dizajnerke na čijim revijama u prvom redu sedi, između ostalih, i Ana Vintur.

 

(Stil.kurir.rs)Komentari

komentara

Foto Profimedia
Izvor/Autor Maša Petković / Stil.kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.