DRŽAVOTVORNA ŠIZOFRENIJA HARA SRBIJOM

0 534

KLASIČNI HULIGAN SA INGERENCIJAMA IZVRŠNE VLASTI~

Imamo dokazanog ŠIZOFRENIČARA u sam vrh izvršne vlasti u Srbiji, a šta on radi sve vreme te svoje lične vlasti?

1-Sve vreme dok je budan smišlja kako da zejebe i nasamari sve oko sebe?

2-Njegov životni moto glasi: Obećaj, slaži, prevari svakog koga možeš.Ništa te to ne košta.

3-Svo radno vreme provodi u smišljanju kako nauditi opoziciji, to jest svima onima koji ga ne vole, a koji ga smatraju za suludog i bolesnog čoveka.

4-Njegov smisao života se sveo da svima pokaže kako on sve može, iako ništa ne ume, ne zna i ne može…Sem da laže, manipuliše ljudima koji su ometeni u razvoju, ili one čija je sudbina u njegovim rukama i izložena njegovoj samovolji.

6-Sa dijagnozom koju poseduje, a to je najteži oblik ŠIZOFRENIJE koji se može zamisliti, on takav celu državu i sve stanovnike Srbije medijski drži u pokornosti.
Ljudi su prosto prinudjeni ili da isključe sve medije iz upotrebe, ili da ga slušaju i nerviraju se bez plana kako ludaka sprečiti da to više i dalje ne čini?

7-Za one čitaoce ovoga teksta koji ne znaju šta je to težak obilik ŠIZOFRENIJE koju ima kandidat za predsednika Srbije, da malo takve upoznam o čemu se tu zapravo radi?

Ta njegova šizofrenija se sastoji u tome: Što on sve šta fantazira i sanja u snu, to misli da je tako i na javi?
Recimo, on je sanja srpske “Mercedese”, sanja milione nekakvih čipova koji se prave na livadi nekoj pored Indjije ili Putinaca?
Sanjao je stanove od 320€ i to pola miliona takviih stanova.
Sanjao je i “BG-na Vodi” za par godina, sada sanja “BG na Vodi-2”.
I tako on sve to sanja, onda kada se probudi sve gradjane Srbije uverava preko okupiranih medija da je to sve istina šta on sanja.

Ko ne veruje u taj njegov san, on ga naziva kočničarem reformi, ili im govori-kako ga svi oni mrze zbog njegovih rezultata iz tog njegovog sna.
Dakle, radi se o teškom stanju, šizofrenija je u završnoj fazi, pomoći mu očito nema, alli izgleda da ni nama s njim takvim pomoći nema niotkuda. Rekao bih do daljnjeg?VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.