Drveće je u subotu palo na 103 mesta u Beogradu, a ni danas ne prestaje da lomi kola i blokira ulice (FOTO) 2 shares

0 4,084

U centru grada, na Paliluli, Žarkovu, Novom Beogradu – svuda padaju stabla

Stabla i grane i dalje padaju po celom Beogradupod težinom snega, a sa čak 103 lokacije samo su juče ekipe JKP “Zelenilo-Beograd” uklonile oboreno drveće.

Za sve je kriv mokar sneg, čiju težinu brojno drveće ne može da izdrži, ali građani ne pamte da se ikada desilo da ovoliki broj stabala padne preko njihovih automobila i cesta.

Kako građani javljaju, već je danas novo pokleklo na ulgu Kondine i Kosovske, u samom centru grada, potom u Pariske komune i na Paliluli.

 

 

Kako javljaju čitaoci Telegrafa, jutros se jedno drvo sručilo na Žarkovu preko parkiranog automobila.

Drvo palo na Žarkovu Foto: Facebook

 

 

Na nekoliko lokacija zabeležena šteta na parkiranim automobilima, tako da je u ulici Juhorskoj prelomljeni bagrem pao preko tri automobila, dok je u Ulici Dr Subotića prelomljena breza oštetila jedno vozilo.

 

Ako znate za još neka mesta u Beogradu na kojima je drveće palo, javite nam u komentarima i šaljite slike na office@beograd24.rs

Beograđani mogu prijaviti slučajeve oborenih, prelomljenih ili oštećenih stabala koja mogu ugroziti bezbednost i naneti materijalnu štetu Centru za informisanje JKP „Zelenilo-Beograd“ radnim danom od 7:30 do 15:30 časova na tel. 011/2630-506, a posle tog vremena dežurnoj službi tog preduzeća na telefon 011/2650-683.Komentari

komentara

Foto Twitter
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.