Drugi krug nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” počinje 23. januara!

0 7,249

Drugi krug izuzetno popularne nagradne igre “Uzmi račun i pobedi”, koju organizuje Vlada Srbije uz podršku NALED, počinje u subotu, 23. januara, ekskluzivno saznaje Kurir!

U drugom krugu biće podeljeno ukupno šest stanova u Beogradu – pet u naselju “Zemunske kapije” i jedan stan u “Beogradu na vodi”, kao i čak 30 automobila marke “Fijat 500L”.

Uzmi račun i pobedi 2020, 2020, Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSKRIN/RTS

U drugom krugu će, kako saznajemo, biti ukupno šest izvlačenja, a direktan prenos će, kao i do sada, biti subotom na prvom programu Radio televizije Srbije u 17.55 časova.

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSCREEN, BETA/SLOBODAN MILJEVIĆ

Nagradna igra “Uzmi račun i pobedi” izazvala je veliko interesovanje građana Srbije, pa je tako od početka nagradne igre pristiglo čak oko 7,1 milion koverti. Sve koverte poslate od 15. oktobra prošle godine biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagrade igre. One se redovno mešaju i sve vreme će konkurisati za vredne nagrade.

Podsetimo, u ovoj nagradnoj igri, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

 

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon dok je na drugoj strani dovoljno napisati “Uzmi račun i pobedi 2020”.

Vlada Srbije je ranije navela da je ucešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte. Građani koverte mogu spakovati i adresirati kod kuće i ubaciti u najbliže poštansko sanduče, a slanje koverata je besplatno.

Uzmi račun i pobedi 2020, 2020, Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSKRIN/RTS

U prvom krugu, koji je trajao od 15. novembra do 26. decembra 2020, već je podeljeno šest stanova u Beogradu i 30 automobila marke “Fijat 500L”. Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem mejla kontaktŽuzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku.

Nagradnu igru “Uzmi račun i pobedi” Vlada Srbije je u saradnji sa NALED pokrenula u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

(Kurir.rs)

 

NAGARDE U DRUGOM KRUGU

– 5 stanova na lokaciji Zemunske kapije

– 1 stan na lokaciji Beograd na vodi

– 30 automobila marke “Fijat 500L”

IZVLAČENJA U DRUGOM KRUGU

Prvo izvlačenje – 23. januara

Drugo izvlačenje – 30. januara

Treće izvlačenje – 6. februara

Četvrto izvlačenje – 13. februara

Peto izvlačenje – 20. februara

Šesto izvlačenje – 27. februara

USLOVI I PRAVILA ZA UČEŠĆE

– Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Srbije

– Potrebno je prikupiti 10 fiskalnih računa ili 10 slipova minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu

– Računi odnosno slipovi ne smeju biti stariji od 1. septembra 2020. godine.

– Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u kovertama

– Koverte mogu biti bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče

– Broj koverata koje mogu da se pošalju nije ograničen

– Koverte koje nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja

KAKO POSLATI RAČUNE I SLIPOVE

– Adresa na koju se šalju koverte je “UZMI RAČUN I POBEDI 2020.”

– Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon

– Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara

– Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima je besplatno i počelo je 15. oktobra.Komentari

komentara

Foto Printskrin/RTS
Izvor/Autor Kurir.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.