DRAMA NA PANČEVAČKOM MOSTU: Maloletni migrant iz Avganistana pokušao da se ubije, spasla ga radnici i policija

0 5,945

BEOGRAD –  PRAVA drama odigrala se sinoć na Pančevačkom mostu u Beogradu, kada je jedan migrant pokušao da se ubije. Maloletni Avganistanac (17) je oko 21 sat preskočio ogradu mosta u želji da skoči u Dunav, ali ga je u tome sprečila policija.

 

Vozači koji su se sinoć zadesili na Pančevačkom mostu oko 21 sat, ugledali su mladića koji preskače zaštitnu ogradu kako bi skočio u vodu. Ljudi, koji su se okupili oko njega, obavestili su MUP, a policajci su na most stigli u roku od pet minuta.

 

Prema rečima očevidaca, mladić je počeo da preti da će skočiti, videvši da mu se policajci približavaju. Na svu sreću, uspeli su da ga uhvate, povuku i prebace preko zaštitne ograde na bezbedno.

 

Sedamnaestogodišnji Avganistanac je zatim predat Hitnoj pomoći, a potim prevezen u bolnicu “Laza Lazarević”.

Iz Komesarijata za izbeglice kažu da ne znaju da je neko od migranata pokušao da se ubije.

– Dok su migranti u prihvatnom centru mi smo odgovorni za njih, ali čim ga napuste, podležu zakonima kao i svi drugi – kažu iz Komesarijata. – Zbog mesta gde je mladić pokušao da se ubije, verujemo da je smešten u Krnjači, ali nikakvu informaciju o pokušaju samoubistva od policije nismo dobili.

 

Mladića koji je pokušavao da skoči u Dunav spazili su i radnici, koji su prvi pokušali da ga od toga odgovore. Zbog popravke dilatacionih spojnica, na “Pančevcu” ih je bilo puno. Posle njih stigli su i policajci i drama je trajala dvadesetak minuta. Na sreću, dobro se završila.

 


(Kurir.rs/Večernje novosti, S.B.M.)VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Zorana Jevtic
Izvor/Autor Kurir
Ostavite odgovor

Your email address will not be published.