Dragan Petrović Pele o Mikinoj školi strave – “sve su mi rekle, Iva nije jedina, ima ih još” VIDEO

0 897

Dragan Petrović Pele otkriva da Iva Ilinčić nije jedina njegova studentkinja koju je seksualno zlostavljao Mika Aleksić

 

Glumac Dragan Petrović Pele otkrio je da su ga zvale studentkinje i priznale da su doživele neki vid seksualnog zlostavljanja u školi uhapšenog Mike Aleksića.

Nakon što je Milena Radulović istupila i rekla da je seksualno zlostavljana kada je imala 17 godina, oglasila se i njena koleginica Iva Ilinčić, studentkinja Dragana Petrovića Peleta, koji sada kaže “ima ih još“!

 

“Iva, nažalost, nije jedina koju je Mika zlostavljao. Nekoliko mojih učenica mi se javilo i ispričalo šta su sve preživele u toj školi. Bio sam šokiran. Rekao sam im da sam tu za njih i da im stojim na raspolaganju 24 sata, šta god da im zatreba. Znam da se posle Milene Radulović i Ive još devojaka javilo policiji. Čuo sam i da se broj Aleksićevih žrtava povećava iz sata u sat”, rekao je Petrović i dodao da ga je cela ova situacija jako potresla.

Uznemirio sam se kada su mi studentkinje ispričale na koji način su zlostavljane. Želele su da to od njih čujem, a ne da to saznam iz medija. Potpuno sam se slomio kada sam čuo šta su preživele, obuzelo me je osećanje stida, ništa o tome nisam znao, nisam ni naslućivao… Morao sam da pojačam terapiju jer mi zbog svega ovoga adrenalin čas skače, čas pada… Šta mislite, kako mi je bilo kada sam sve te jezive priče slušao iz prve ruke? Nisam znao šta toj deci da kažem, kako da im priđem… Zadesilo me je nešto sasvim nepoznato i razarajuće, nešto što poražava do nogu”.

Petrović ne želi da otkriva imena ostalih studentkinja koje su preživele Mikino zlostavljanje, ali naglašava da je reč o mladim devojkama.

“Sve Aleksićeve žrtve su bile na početku karijere. Veoma su mlade i tek su krenule da krče put u ovom poslu. A, posle svega što im se desilo treba da ostanu zdrave i prave, fizički i mentalno, a ne da im se glumački svet zgadi još na prvom koraku. Bojim se da je toliko strašno to što su te devojke preživele u Mikinoj školi, da takav zločin nikada neće moći da zaborave”.

(MONDO, Informer)Komentari

komentara

Foto MONDO/STEFAN STOJANOVIĆ
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.