DONČIĆ EKSPLODIRAO KAO NIKAD, SAM SRUŠIO SUPERTIM: Zvezde Klipersa u neverici, Luka ih RAZBIO! VIDEO

0

Ljudi moji, šta radi ovaj momak! Opet je potpuno sam razmontirao Kliperse!

 

Opet je to uradio! Ne mogu LA Klipersi da nađu nikakvu odbranu za Luku Dončića, pošto je sjajni plej Dalasa opet eksplodirao!

 

Sada je odigrao partiju kakvu nismo viđali ranije i doveo Dalas u vođstvo 3:2 i na pobedu od plasmana u polufinale Zapada!

Neverovatni Slovenac je ubacio 42 poena, a kao da to nije bilo dovoljno dodao je 14 asistencija i 8 skokova. Jednostano ni u jednom trenutku Klipersi nisu imali rešenje za njega.

Pol Džordž i Kavaj Lenard su zajedno imali učinak kao Dončić, pošto je Džordž ubacio 23, a Lenard 20 poena. Na ovom meču je konačno ozbiljniju minutažu dobio i Boban Marjanović, pa je srpski div za 20 minuta na terenu imao 9 poena i 7 skokova.

U Dalasu je po pravilu posle Dončića najbolji bio Tim Hardavej junior sa 20 poena, a koliko je Dončić zapravo morao da igra praktično sam govori da su upravo on i Hardavej bili jedini dvocifreni.

Kod Klipersa se istakao i Redži Džekson sa 20 poena, Markus Moris je imao 16, a Nikolas Batum 10, ali sve to nije bilo dovoljno. Lukina partija je donela pobedu!

Foto TANJUG/AP PHOTO/MARK J. TERRILL
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.