Dolazak Đanluke Vakija na vakcinaciju VAŽAN ZA PROMOCIJU BEOGRADA! /FOTO/

0

Dolazak italijanskog biznismena Đanluke Vakija na vakcinaciju je važan za promociju Beograda i našeg turizma, promociju našeg grada kao destinacije, možda i jedine u svetu gde su na raspolaganju četiri vrste vakcine, zbog čega veliki broj stranaca dolazi u Beograd, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić u Hali 3 Beogradskog sajma.

 

Događaju su prisustvovali gradska sekretarka za socijalnu zaštitu Nataša Stanisavljević i sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš.

Vesić je u ime Grada Beograda pozdravio Đanluku Vakija i dodao da je on drugi put u našem gradu u poslednje vreme, a za danas mu je bila zakazana revakcinacija.

– Njegova velika popularnost, kako u Srbiji tako i u svetu, veoma je dobra za nas i sigurno će doprineti turizmu. Verujem da će mnogi ljudi upravo zato što je Đanluka Vaki bio u Beogradu i promovisao naš grad odlučiti da posete Beograd. Očekujemo da po definitivnom prestanku pandemije ponovo dostignemo sjajne brojke po pitanju turizma, ali i da ih premašimo. Naš grad „živi” od turizma i uslužnih delatnosti – rekao je Vesić.

Zahvalio je Đanluki Vakiju što je došao u Beograd, kao i premijerki Ani Brnabić koja je učestvovala u organizaciji ovog događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Vesic (@vesicg)

Nastavićemo da dovodimo poznate ličnosti kako bismo promovisali Beograd. Đanluka Vaki je pre dve godine bio gost Beograda, tačnije 2018. godine, i dogovorili smo se da krajem meseca ili početkom sledećeg, čim epidemiološke mere budu dozvolile, organizujemo veliki koncert na Kalemegdanu na kojem će on biti „di-džej”. Koncert će biti besplatan za Beograđanke i Beograđane kako bismo im zahvalili na hrabrosti koju su pokazali tokom pandemije, kao i zato što su se vakcinisali i što su po tom pitanju najbolji u Srbiji. Želimo da pokažemo da se vraćamo normalnom životu – poručio je Vesić i još jednom iskazao zahvalnost Đanluki Vakiju na dolasku i promovisanju Beograda.

Đanluka Vaki je Vesiću zahvalio na lepim rečima i istakao da je veoma srećan što je ponovo u Beogradu.

– Zahvalan sam Beogradu i Srbiji jer su mojoj supruzi i meni dali priliku da se vakcinišemo. Dočekani smo veoma lepo, kao kod kuće, što je bio slučaj i kada sam prvi put posetio Beograd. Veoma se radujem mogućnosti organizacije koncerta na kojem bih puštao muziku. Na taj način bismo proslavili lepotu Beograda i ljubaznost njegovih stanovnika – rekao je Vaki.

Foto Sekretarijat za informisanje grada Beograda
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.