Dok su se Beograđani hvatali za glavu, ona je pored taksista tverkovala u preuskoj odeći

0

Više je tu bilo starijih baka i deka koji su tapšali, dok je mlađa populacija snimala i prilazila da se slika. Čak ni taksisti nisu bili ljuti, snimali su i oni – ispričala je za “Telegraf” devojka koja je danas tverkovala na protestu taksista

 

 

Svakog dana taksi udrženja blokiraju centar grada u periodu od 13 do 15 časova. I dok se Beograđani hvataju za glavu kada baš u tom periodu moraju da krenu u neki od blokiranih delova grada ili da iz njih odu, postoje oni koji su ta dva sata iskoristili kreativno. Tako je poznata tverkašica Zorica Antić zašla među kolone vozila i horde pešaka i zamešala guzom, a kako su reagovali drugi? Fenomenalno!

Naime, mnogi su se pitali šta ova devojka u helankama radi među taksi vozilima i na pešačkim prelazima, ali Zorica je samo tverkovala. U razgovoru za Telegraf otkrila je kako je do ovakve ideje došlo.

– Danas smo snimali jedan muzički spot. Razmatrali smo da spot bude skroz drugačiji, nešto što nije viđeno na našim prostorima. Tako da smo snimali kadrove na raznim zanimljivim lokacijama, i kao što ste već videli “iskoristili” smo te kolone automobila i prohodnost na pešačkim prelazima. Odradili dobar posao za nas, a takođe i malo uneli ljudima pozitivu – rekla je Zorica za “Telegraf”.

Društvene mreže su se danas “zapalile” nakon što je njima počeo da kruži snimak ove zgodne devojke koja je zanosno igrala među sugrađanima.

 

Foto Printskrin:Twitter/RetkoPesimista
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.