Dok su se Beograđani hvatali za glavu, ona je pored taksista tverkovala u preuskoj odeći

0 5,839

Više je tu bilo starijih baka i deka koji su tapšali, dok je mlađa populacija snimala i prilazila da se slika. Čak ni taksisti nisu bili ljuti, snimali su i oni – ispričala je za “Telegraf” devojka koja je danas tverkovala na protestu taksista

 

 

Svakog dana taksi udrženja blokiraju centar grada u periodu od 13 do 15 časova. I dok se Beograđani hvataju za glavu kada baš u tom periodu moraju da krenu u neki od blokiranih delova grada ili da iz njih odu, postoje oni koji su ta dva sata iskoristili kreativno. Tako je poznata tverkašica Zorica Antić zašla među kolone vozila i horde pešaka i zamešala guzom, a kako su reagovali drugi? Fenomenalno!

Naime, mnogi su se pitali šta ova devojka u helankama radi među taksi vozilima i na pešačkim prelazima, ali Zorica je samo tverkovala. U razgovoru za Telegraf otkrila je kako je do ovakve ideje došlo.

– Danas smo snimali jedan muzički spot. Razmatrali smo da spot bude skroz drugačiji, nešto što nije viđeno na našim prostorima. Tako da smo snimali kadrove na raznim zanimljivim lokacijama, i kao što ste već videli “iskoristili” smo te kolone automobila i prohodnost na pešačkim prelazima. Odradili dobar posao za nas, a takođe i malo uneli ljudima pozitivu – rekla je Zorica za “Telegraf”.

Društvene mreže su se danas “zapalile” nakon što je njima počeo da kruži snimak ove zgodne devojke koja je zanosno igrala među sugrađanima.

 Komentari

komentara

Foto Printskrin:Twitter/RetkoPesimista
Izvor/Autor Telegraf.rs

Your email address will not be published.