ÐILASOVA FABRIKA MRŽNJE RADI NA SLABLJENJU SRBIJE I VUČIĆA! Ðurić: Jeremić je samo šraf u mehanizmu rušenja Srbije!

0

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Ðurić ocenio je danas da “političko-medijska mašinerija” Dragana Ðilasa sve agresivnije radi na slabljenju Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, dok Vuk Jeremić ne propušta priliku da saplete Srbiju u borbi za zaštitu državnih i nacionalnih interesa na Kosovu i Metohiji.

 

Čovek koji je u svojoj političkoj karijeri uporno činio sve da pomogne albanskim separatistima na Kosovu i Metohiji u konsolidovanju njihovog državotvornog projekta, danas se izdaje za branioca Srbije, što je apsurd i vrhunac licemerja Ðilasove političke klike”, naveo je Ðurić u saopstenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić je samo “šraf u mehanizmu rušenja Srbije” čiji je glavni mašinovođa Dragan Ðilas, i u predstojećem periodu će ta”, kako kaže, političko-medijska mašinerija sve agresivnije raditi na rušenju ugleda institucija Srbije.

“I sve to neće činiti da bi, kako tvrde, sačuvali interese Srbije, već naprotiv da bi na svaki način pokušali da politički oslabe predsednika Aleksandra Vučića koji je upravo najčvršći garant zaštite srpskih državnih i nacionalnih interesa”, ocenio je Ðurić.

On kaže i da “Dilasova fabrika mržnje” radi punom parom i da je u njoj angažovana galerija “moralno posrnulih političara” i takozvanih javnih ličnosti, ali da Srbija nikome neće biti lak plen i da će zato svakodnevno, građane upozoravati i podsećati ih na zlo koje im sprema “grupa vlastoljubivih tajkuna i oligarha”.

Foto Tanjug
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.