Da li Luka i Stepan žele svoj rijaliti? 2Cellos stižu u Beograd (FOTO)

0 5,904

Luka i Stejpan nstupali su na svečanom otvaranju Lige šampiona

 

Popularni sastav 2Cellos – Luka Šulić i Stjepan Hauser započeli su sezonu koncerata u regionu koji će se uglavnom održavati na otvorenom prostoru. U susret beogradskom koncertu, koji će se održati na Kalemegdanu 8. septembra, Luka i Stjepan u razgovoru za Telegraf otkrivaju da razmišljaju da naprave svoj rijaliti program.

  • Imali ste priliku da otvorite Ligu šampiona. S obzirom na to da muzika i sport nisu slični, kakva iskustva nosite odatle?

– Bilo je odlično. U sportskom svetu to je jedan od dva najveća svetska događaja, a biti deo toga je jedno predivno iskustvo o kome ćemo pričati našim unucima jednog dana.

2Cellos Slovenija, Foto: Promo/Željka Dimi

  • Da li verujete da ćete na Kalemegdanu napraviti isto tako dobru atmosferu kao u Areni?


– Na našim koncertima je atmosfera uvek užarena, ma gde svirali, a mislimo da će ovaj koncert biti poseban. Kalemegdan je spektakularno mesto koje je odlično za održavanje koncerata, pa ne sumnjamo da će publika u Beogradu, kao i uvek do sada, sjajno reagovati.

Luka Šulić, Foto: Promo/Željka Dimić

  • U regionu su danas popularni rijaliti programi. Da li ste ikada razmišljali na tu temu i da li ste imali takve ponude?

Luka: Nismo, ali mogli bismo da napravimo neki svoj rijaliti. Da naši pratioci vide kako živimo mimo konverta.
Stejpan: Ma, kakav rijaliti. Publici sam dao dva posto sebe i vama medijima. Kada bih dao sto posto, razočarali biste se.

  • Kako se branite od žena koje vas napadaju na koncertima?

Stjepan: Pa, teško da one mene napadaju, više ja njih (smeh). Stizalo je tu tokom nastupa brushaltera, gaćica…

Stjepan Hauser, Foto: Promo/Željka Dimić

  • S obzirom da je Luka oženjen, planirate li možda da obradite i neke melodije iz dečijih crtanih filmova i filmova za decu?

– Pa, što da ne. Nismo još razmišljali na tu temu, ali možda jednog dana.

  • Novi album izlazi uskoro…

– Još dve pesme i da to skinemo s vrata… Mnogo je naporno, jer svi to traže od nas. Da ne uvijamo i ne pričamo bajke, uskoro će, biramo kompozicije.

(Marko Pantić)VIDEO DANA

Komentari

komentara

Izvor/Autor Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.