ČUDA IMA DA SE DESE

0 567

Svet i ljudi su nevidJeni paradoksi koji vladaju i traju u ovom realnom vremenu i prostoru.

Čusmo večeras vest da je u relativno srednjim godinama umro Pevač Džordž Majkl.
Pa šta, umiru svaki dan ljudi, i tog godišta, i tu nije ništa čudno.
Čudno je nešto drugo, kako pevači tog ranga širom sveta dožive i požive i toliko godina.A s obzirom kakve oni vode živote?

Majkl Džekson je takodje umro u sličnim godinama, a obzirom na život koji vode sve takve mega zvezde, nije ni za očekivati da žive kao slikari naivne umetnosti i mrtve prirode.

Mnogo muzičara je umrlo u godinama koje nisu za umiranje, ali prenebregava se činjenica, da većina njih nisu umrli od starosti i bolesti, no od previše neozbiljnog života i usled igranja sa istim.

Ne može čovek da živi godinama 100 na sat, a da bude poštedjen od preranog gubitka životnih sokova i oštećenja organa koji taj život i održavaju.To uglavnom ne biva.

Kao i sve u životu, i sva ta gore pravila, ima izuzetaka i paradoksa i čuda, gde neki tamo muzičari požive van svih očekivanja toliko dugo, da se to smatra FENOMENOM.

Grupa “ROLINGSTONS” su pravi fenomeni na ovu temu, još su svi živi, imaju skoro svi po 100 god. a izgledaju svi kao da imaju pojedinačno po 265 godina.

Dakle, život ih nije uopšte mažio, a ni oni svoj život.Realno.
Pa uprkos svemu tome, evo ih još živi su i oni su savremenicu nas još živih, to jest mi smo njihovi savremenici.

Pogledajte dole kako su “Slatki” ti metuzalemčići, da ih sretneš negde, premro bi čovek od straha…Ali oni i takvi su pre dve godine pevali na *KUBI” pred pola miliona ljudi.
Izgleda ih je KUBA baš podmladilaVIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.