CRNA HRONIKA U BOJI

0 653

POLITIČKA TAJKUNIZACIJA SRPSKIH POLITIČARA PRED NAŠE OČI…

Ovo dole je unutrašnjost kič crkve u Bajčetini.
Toma-lopina je kvadrat ovog kičeraja plaćao neverovatnih 3000€~
Crkva je inače koštala preko milion €~
I sve to malogradjanin i skorojević Nikolić je ušparao od plate.
Jel te.
Jad i beda od čoveka, nividjena politička protuva, koja je pričala 25 god. na političkoj sceni da se bori za obična čovekai i za pravdu.

Čim se dokopao velike vlasti, uticajnosti i moći, izreketrao je boga i oca, gde je u to upleo i rodjenu decu i rodjenu ženu u taj teški kriminal i pljačku svakog kojeg je mogao.
A mogao je mnoge.Kao što se da videti iz raskošnog života familije Nikolić.

Živeli su od 2012 do danas kao da su oni lično izmislili MOBILNU TELEFONIJU i penicilin.
A deca kao da mu igraju u REALU i Barseloni u prvom timu.
Pred naše oči ljudi se ostrvili najstrašnije, obogatili nevidjeno samo zahvaljujući politici koja je pravi eldorado za nelegalno bogaćenje u Srbiji.

A vi marvo neopevana, koji ste njemu i njegovom političkom sinu koji se takodje sa celom familijom i bratom mu, bukvalno su postali glavni politički tajkuni.
Dajete mu i dajete mu jopš uvek nevidjenu podršku i glasove u tolikom broju kao da su od svih nas i od same Srbije napravili raj na zemlji, a ne najveći pakao u ekonomskom i svakom drugom smislu.
Sram vas bilo bagro, a i nas sve sa vama koji to samo gledamo hipnotisani i omadjijani, i ništa ne činimo da to pljačkanje prestane i da se sa takvim lopovima obračunamo jednom zauvek.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.