ČOBANOVA PRAVDA U SRBIJI

0 446

OMBUDSMAN

Ova fatamorganska funkcija u jednoj državi je običan qurton od funkcije…U stvari qurton i ima neku funkciju da nešto spreči, ali funkcija ombudsmana ne služi ni tome ni baš ničemu.

Zamisite vi sada tu prevaru, da samo 1. čovek u državi štiti prava 7. miliona ljudi?Pa to nema ni u “CRTANIM FILMOVIMA” Tom i Jery.

Govorim iz ličnog iskustva, ta funkcija “Zaštitnika gradjana” je toliko bezvezna, toliko ničemu ne zluži, da vam to ne mogu ni opisati toliko blasfemiju, tu prevaru i mitsku opsenu.

Koliko je sve to besmisleno, videćemo iz plastičnog primera jednog čobanina i pastira?

Može li jedan čobanin da se brine o 7 miliona ovaca koje pasu travu na nekoj ogromnoj livadi, a to ogromno stado je napalo oko pola miliona krvožednih i gladnih vukova?
E ako je to moguće, onda je moguće i ova fatamorganska misija gospodina ombudsmana.

Imali smo mi i prevaranta iz Nemanjine ulice.I on je isto to radio što i
ombudsman, preko medija se reklamirao da će da primi za vikend sve one u Srbiji koji imaju problem?
I šta se desilo?Javilo se njih na hiljade, a ta bitanga i prevarant je primio njih desetak pred kamere reklame radi, ostali su ga ispušili i ostali ovce i pre i posle tog čina i te farse.

Obična čoveka kod nas više boli ova prevara koju je gore opisana, no same nepravde koje mu se dešavaju svakog dana od strane državnih opisanih vukova i hijena.Je l te.VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.