Brnabić s predstavnicima muzičkih festivala: Određeni uslovi za Guču, Exit, Bir fest, Nišvil…

Potvrđeni su datumi održavanja festivala

0 56,777

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa predstavnicima manifestacionog turizma, kako bi definisali uslove neophodne za održavanje umetničkih i muzičkih festivala tokom avgusta i septembra, koji su označeni kao povoljni period u kontekstu epidemiološke situacije, saopšteno je iz kabineta premijerke.

Predstavnici festivala “Egzit”, “Guča”, “Bir Fest”, “Nišvil”, “Lavfest”, “Arsenal”, “Beogradski festival igre” / Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Sastanku su prisustvovali predstavnici festivala “Egzit”, “Guča”, “Bir Fest”, “Nišvil”, “Lavfest”, “Arsenal”, “Beogradski festival igre”, a nakon sastanka utvrđeni su novi, odnosno za neke festivale potvrđeni ranije najavljeni datumi za njihovo održavanje.

Razgovor u Vladi / Foto: Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

 

Saopšteno je da će festival Egzit” biti održan od 13. do 16. avgusta, dok će niški festival “Nišvil” i festival “Lavfest” u Vrnjačkoj banji biti održani u standardnim terminima – od 13. do 15. avgusta, odnosno od 6. do 8. avgusta.

Festival “Guča” ove godine biće održan od 6. do 9. avgusta, beogradski festivali “Bir Fest” i “Mjuzik Vik” na Ušću, biti održani od 20. do 23. avgusta, odnosno od 28. do 30. avgusta, dok će “Beogradski festival igre” početi 11. septembra.Komentari

komentara

Foto Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.