BOŽIDAR SPASIĆ: VLADIMIR REBIĆ NEKE STVARI NIJE SMEO DA KAŽE

Bivši obaveštajac otkrio nove detalje o akciji protiv Velje i njegovog klana!

0 5,696

Bivši pripadnik Službe državne bezbednosti i privatni detektiv u penziji Božidar Spasić komentarisao je hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka.

 

Spasić se, gostujući u emisiji osvrnuo na hapšenje Veljka Belivuka i njegove ekipe, ističući da pre svega istragom treba da se utvrdi da li su sve akcije sprovodili oni ili postoji neko “sa vrha” ko im je bio vođa.

“Značajno je da je MUP mogao da obavi sve, ali se državna bezbednost priključila kada su primetili da se krši ustavni poredak, a to se desilo kada su mu pronašli snajper. BIA se tada nakačila na njih i desio im se najgori scenario”, dodao je Spasić.

Spasić je istakao da ga je komentar direktora policije Vladimira Rebića u Jutarnjem programu iznenadio iako ga veoma ceni.

“Rebićeva jučerašnja izjava da se plaši za porodicu – mislim da to nije smeo da kaže. Ne može direktor policije da kaže da se on plaši, šta da kažu onda oni momci koji su jurili za Veljom“, rekao je Spasić.

Bivši obaveštajac rekao je da je celokupna akcija mogla mnogo ranije da se izvede, ali da tu nije kriv direktor policije, već rukovodstvo Partizana, kao i pojedini političari.

Nema lešinara iz podzemlja koji nema policijsku značku. Problem sa ovim slučajem je što je mnogo policajaca upleteno. Međutim, Vučić je odradio odličan posao, kao i policija. Celokupna akcija hapšenja sprovedena je bez i jednog ispaljenog metka. Biće još hapšenja i pozdravljam svako naredno”, rekao je Spasić na kraju.

Da podsetimo, direktor policije Vladimir Rebić nedavno je istakao da se brine za život i bezbednost svoje porodice, s obzirom da ga, kako je rekao, ljudi povezuju sa Belivukom jer su “bili na istom mestu pošto navijaju za isti klub”.

“Plašim se za svoju suprugu i svoju decu”, kazao je tada Rebić.

(Mondo)Komentari

komentara

Foto PRINTSCREEN/TV PRVA
Izvor/Autor Mondo.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.