BOGATI PROSJACI

0 578

                 PROSJAK I CAR

Iz Megafona odzvanja čuveni garganski tekst i zvuk:Kupujemo stare veš mašine, gvoždje i ostale vama nepotrebne stvari.

A drugoj strani imamo kompletam stranački program većine stranaka u Srbiji koji kaže: Poklanjamo vam majce, olovke, upaljače, šolje,kačkete, kalendare, mesne nareske, kilo šećera i kolo brašna.A vi ako se setite nas za vreme glasanja, setili ste se?Mi smo svoju dužnost pošteno uradili i odradili.

Naš proglam imate, a to je da preživite jedan vikend pred same izbore, a posle kada mi pobedimo i uzmemo vlasti, onda umrite, ne trebate nam ništa.Naći ćemo mi preživele i za naredne izbore.

I onda kažu nedobronameni gradjani i nezadovoljni, da stranke nemaju program?Imaju, no ga se ne pridržavaju, dele poklone samo za vreme kampanje, a posle kampanje traže ljudima da im se ti pokloni vrate.

Za vreme kampanje stranke i njeni lideri govore šta će lepo da nam rade, a kada pobede i uzmu glasove i vlast, onda kažu: Evo kako ćemo da vas jašemo i pljačkamo posle formiranja parlamentarne skupštine i vlade.

Eto tako se radi sa glasačima, i sa onima koji ne glasaju.Pljačka ih se i jaše dan i noć.I to je obavezna radna obaveza za sve.I sve tako do sledećih izbora i podela olovaka i majci.

 

 VIDEO DANA

Komentari

komentara

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.