Blogomanija Fashion & Beauty: 15 godina Lepi i Zdravi

Treća regionalna Blogomanija održana je u hotelu Habakuk, u Mariboru, od 8. do 12. juna, a ovogodišnja tema bila je Fashion & Beauty.
Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci…

Prvog dana konferencije imali smo priliku da se više o printu i online izdanjima dobro poznatog časopisa i portala – Lepota & Zdravlje koji ove godine proslavlja 15 godina postojanja.

????????????????????????????????????
????????????????????????????????????

Na početku je glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja, Lidija Ćulibrk, predstavila put magazina, od prvog ženskog lifestyle magazina u Srbiji do brenda koji se sastoji iz različitih segmenata i deluje na različitim poljima.

Poslušajte njenu prezentaciju:

Nakon toga, u panelu pod nazivom “Šta će ostati i postati od Lepote & Zdravlja?” moderatorka Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov.

 

Kompletan panel poslušajte u videu:

Blogomanija Fashion&Beauty je konferencija o poslovanju na Internetu koja se ove godine održala od 8. do 12. juna u Mariboru u hotelu Habakuk. Saznali smo dosta toga novog o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta.

Foto: Goran Zlatković

Nadlanu

Komentari su zatvoreni.