Bizarna teorija srpskog novinara, tvrdi da je osnovana nova loža “Tesla”! ŠOK!

0 5,782
Višedecenijski novinar i kolumnista NIN Dragan Jovanović tvri da je bivši član Kriznog štaba Branimir Nestorović – mason!

 

Nedavno je formirana masonska loža “Tesla” u Beogradu. U njoj su Dačić, Čeda Jovanović, Nestorović… Njen zadatak je treća, skraćena Jugoslavija, bez Slovenije i Hrvatske, a kralj ujedinitelj bio bi Novak Đoković. Znate kako se zove njegov pas? Tesla. Hoće da se privrži Tesli na taj način – naveo je Jovanović u intervjuu za Balkan info.

Šokantne tvrdnje Jovanovića

Tvrdnje o doktoru Nestoroviću kao masonu samo su deo šokantnih tvrdnji kontroverznog novinara.

On, pored ostalog, tvrdi i da je korona izmišljena, a da mitropolit Amfilohije nije umro od ovog ubitačnog virusa, nego da je izvršen atentat na njega.

Govoreći o teniskim turnirima na kojima učestvuje naš slavni teniser, Jovanović je utvrdio da je teniski turnir “Adria tour” samo uvertira u stvaranju te nove Jugoslavije:

– U intermecu kada je blokiran svetski tenis, Novak hoće turnir u Beogradu, Crnoj Gori i u Hrvatskoj u Zadri. TI turniri su bili kao kočići za temelj nove Jugoslavije u kojoj je on kralj ujedinitelj. To je neko pokvario. Da li su to pokvarile druge masonske lože ili duboka država… – izjavio je Jovanović, a pomenutu priču možete čuti na klipu ispod (1:17:50).Komentari

komentara

Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.