Beograđani, spremite čelične živce: U nedelju nas čeka potpuni KOLAPS, evo koje ulice će biti ZATVORENE (MAPA)

0

Ne izlazite napolje, ako ne morate

Beograđani su prošlog vikenda muku mučili zbog gužve koja je nastala usled svečanosti na kojoj su promovisani najmlađi oficiri.

Takođe, i ove nedelje 17. septembra sprema se gužva. Tačnije, tada će se održati Parada ponosa koja tradicionalno donosi zatvaranje “pola grada”. Ali to nije sve, jer povrh parade, za isti dan je najavljena i velika ulična trka koja svake godine okuplja više od 5.000 učesnika.

 

Očekivano, u gradu se očekuje potpuni kolaps, ali se očekuje da će se u popodnevnim satima stanje na ulicama dovesti u red.

Zbog održavanja manfestacije „Parada ponosa 2017“ Sekretarijat za saobraćaj je izdao saglasnost udruženju Parada ponosa Beograd za zatvaranje saobraćaja 17.09.2017. godine u ulicama Kralja Milana, Terazije, Kolarčeva i Trg republike od 12 do 15 sati.

mapa, parada ponosa

Foto: SD/ilustracija

Ulična trka počinje od ulice Strahinjića bana, kod Kalemegdanskog parka, a trasa duga 5 kilometara će dalje voditi kroz ulice Kneginje Ljubice, Gospodar Jovanova, Tadeuša Košćuška, Gospodar Jevremova i nazad dok će deca trčati 150m u dva pravca samo kroz ulicu Strahinjića bana. Dečji program sa zagrevanjem počinje u pola deset, dok trka na 300m za dve stotine najbrže prijavljenih mališana počinje u 10 sati.

Radi održavanja uličlne trke Sekretarijat za saobraćaj je izdao saglasnost za zatvaranje saobraćaja 16.09.2017. godine u ulicama:

  • Strahinjića bana od Tadeuša Košćuška do Rige od Fere, u periodu od 06 do 16 časova
  • Tadeuša Košćuška od Gospodar Jovanove do Strahinjića bana u vremenu od 08 časova do 14 časova i 30 minuta
  • Strahinjića bana od Rige od Fere do Kneginje Ljubice, Gospodar Jovanova od Tadeuša Košćuška do Kneginje Ljubice, Gospodar Jevremova od Tadeuša Košćuška do Kneginje Ljubice, Tadeuša Košćuška od Gospodar Jovanove do Rige od Fere, Rige od Fere od Tadeuša Košćuška do Strahinjića bana, Cara Uroša od Gospodar Jevremove do Strahinjića bana, Kralja Petra od Gospodar Jevremove do Strahinjića bana, Višnjićeva od Gospodar Jevremove do Strahinjića bana, Kapetan Mišina od Gospodar Jevremove do Strahinjića bana i Kneginje Ljubice od Gospodar Jevremove do Strahinjića bana, u vremenu od 11 časova i 30 minuta do 13 časova.

mapa

Foto: SD/ilustracija

Mere obezbeđenja će biti velike, te se savetuje Beograđanima da se naoružaju strpljenjem i da ne kreću na dalje rute ukoliko to ne moraju.

Foto SrbijaDanas
Izvor/Autor SrbijaDanas

Vaša email adresa neće biti objavljena.