BEOGRAĐANI, NAORUŽAJTE SE ČELIČNIM ŽIVCIMA: Danas Biciklijada i kolektivno venčanje, ovo su izmene u saobraćaju

1,086

U Beogradu će danas biti organizovane dve tradicionalne manifestacije – biciklijada i kolektivno venčanje na kome će 50 parova reći sudbonosno “da”.

 

FOTO: FONET / AP

 

Tradicionalna Beogradska biciklijada biće održana u organizaciji Asocijacije Sport za sve Beograd, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, sa početkom u 11 sati. Zbog te manifestacije doći će do povremenog obustavljanja saobraćaja u pojedinim delovima Beograda.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ

 

Biciklisti će krenuti u vožnju u 11 sati sa Trga Republike sledećom trasom: Makedonska – Dečanska – Terazijski tunel – Brankova – Brankov most – Bulevar Mihajla Pupina – Kružni tok – Omladinskih brigada – Jurija Gagarina – Most na Adi – Radnička i spuštanje do Ade Ciganlije.

 

Tokom prolaska kolone, koja ce ići pod pratnjom policije, doći ce do zaustavljanja saobraćaja u ovim ulicama, a vozila javnog gradskog prevoza će, u zavisnosti od uslova na trasi, čekati dok se ne uspostavi redovan režim saobraćaja.

 

FOTO: ZORANA JEVTIĆ/ILUSTRACIJA

 

Druga manifestacija koja se tradicionalno održava u Beogradu je kolektivno venčanje, koje neće mnogo uticati na režim saobraćaj.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen/RTS)VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto ZORANA JEVTIĆ
Izvor/Autor Kurir.rs

Comments are closed.