Beograd je ponovo domaćin teniskog ATP turnira! /FOTO/

0

Posle devet godina Beograd je ponovo domaćin teniskog ATP turnira! Sutra počinje Srbija open iz kategorije 250, napisao je večeras Vesić na svom profilu na Fejsbuku


Danas sam posetio terene Teniskog centra Novak na kojima sutra počinje Srbija open, ATP turnir iz kategorije 250 kako bih se uverio da je sve spremno za početak turnira.

Goran Vesić/Facebook

U društvu Đorđa Đokovića, direktora turnira i Gorana Đokovića prisetio sam se prošlog leta kada se rodila ideja da Beograd ponovo bude domaćin ATP turnira.

Goran Vesić/Facebook

Za manje od godinu dana zajedničkim naporima predsednika Vučića, Vlade Srbije, grada Beograda i naravno Novaka i njegove porodice Beograd se vratio na tenisku mapu sveta. Sada, kada smo tu nameravamo da ostanemo. Naš zajednički cilj je da dobijemo teniski turnir iz kategorije 500.

Goran Vesić/Facebook

Drage Beograđanke i Beograđani, radujmo se novom velikom sportskom događaju u našem gradu koji će biti prenošen u preko sto zemalja sveta.

Goran Vesić/Facebook

Nažalost, na ovom turniru neće biti publike. Ali igraće se ovaj turnir u Beogradu decenijama, pa će biti prilike da uživamo u igrama kako Novaka Đokovića  tako i drugih teniskih zvezda.

Foto Goran Vesić/Facebook
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.