Beograd je metropola u kojoj ima mesta za sve prave umetnike, ma odakle dolazili: Vesić podržava zajednički nastup Bajage i Hladnog piva na Bir festu

0

– Beograd je metropola i kosmopolitski grad u kome ima mesta za sve prave umetnike ma odakle dolazili. Dobrodošli u Beograd – poručio je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

– Žao nam je što je koncert ”Bajage i instruktora” otkazan u Karlovcu, ma koji da je razlog – naveli su organizatori Bir fest u saopštenju.

Podsetili su da je intencija festivala od njegovog pokretanja 2003. godine širenje tolerenacije i politike pomirenja na ovim prostorima, te da su ponosni na ostvareni rezultat, ogromne posete festivalu iz svih krajeva sveta, a posebno na interakciju ljudi iz neposrednog okruženja Srbije.

Foto: Telegraf, A. Nalbantjan

– Naravno, temelj cele te priče su izvođači. Tokom prethodnih 15 godina mnogi bendovi iz Hrvatske i regiona su često svirali na našem festivalu, a organizovali smo i veliki koncert ”Prljavog kazališta” u Beogradskoj areni. Svi naši gosti su bili oduševljeni prijemom publike u Beogradu. Svi oni su bili i biće dobrodošli – poručili su organizatori Bir festa.

Isto tako, dodaju, znaju da puno izvođača iz Srbije ima sjajan doček na mnogim nastupima u Hrvatskoj i da tako treba i da ostane.

Izrazili su nadu da će zajednički nastup dva benda 2019. godine na Ušću poslati poruku da rock’n’roll ne poznaje nikakve granice, a da muzika spaja ljude.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Foto Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
Izvor/Autor Telegraf.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.