BRNABIĆ: U Srbiji 2.055.471 osoba revakcinisana

0

U Srbiji je do sada revakcinisana 2.055.471 osoba, izjavila je danas premijerka Ana Brnabić dodajući da je cilj da se do 21. juna makar jednom dozom vakciniše više od 50 odsto punoletne populacije.

 

Foto: Tanjug / Nikola Andjc

Prema njenim rečima, cilj je da što pre imamo 56 odsto revakcinisane populacije.

BRNABIĆ: O STEFANOVIĆU UNUTARSTRANAČKI, NEMA ŠPANSKE SERIJE

Predsednica vlade i funkcionerka SNS Ana Brnabić danas je, odgovarajući na novinarsko pitanje da li očekuje da ministar odbrane Nebojša Stefanović podnese ostavku i u vladi ili će to ona pokrenuti s obzirom na razloge zbog kojih je SNS tražila njegovu smenu u stranci, izjavila da će se SNS o svim stvarima, kao i do sada, baviti unutarstranački.

“Ne želim i neću više govoriti o tome u javnosti. Stranka je donela neke odluke i na Predsedništvu i Glavnom odboru SNS za vikend. O svim ostalim stvarima nastavićemo da se bavimo unutarstranački”, rekla je Brnabić na aerodromu “Nikola Tesla”, gde je ispratila avion sa 100.620 vakcina protiv virusa korona američko-nemačkog proizvođača “Fajzer-Biontek”, koje Srbija donira Češkoj, kao pomoć u borbi protiv epidemije kovida-19.

BRNABIĆ: JASNO DA JE KK C.ZVEZDA KRŠIO MERE, TRAŽIĆU KAZNE

Premiijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je jasno da je Košarkaški klub Crvena Zvezda ponovo kršio epidemiološke mere zbog broja navijača u petak na utakmici i da će proveriti da li je kažnjen, kao i da će tražiti kazne za sve koji krše mere.

Ona je tako odgovorila na pitanje novinara zbog čega policija nije sprečila ulazak oko 5.000 navijaca Crvene zvezde na utakmicu, pošto se nisu poštovale mere. 

Foto Tanjug
Izvor/Autor Beograd24

Vaša email adresa neće biti objavljena.