ALIMENTACIJA DOŠLA NA NAPLATU! ANABELA UZELA GAGIJU 2,3 MILIONA – novac već prebačen sa njegovog računa na njen!

0

Gagiju Đoganiju sud je skinuo 2,3 miliona dinara zbog alimentacije koju nije isplatio bivšoj supruzi Anabela Atijas.

 

Pevačica je nedavno tužila bivšeg muža za svu neisplaćenu alimentaciju, koja se skupljala preko deset godina, otkako nije ništa uplaćivao. S druge strane, Gagi je mislio da ona neće praviti pitanje i da sada kada je i sama zaradila lepe pare od “Zadruge 3” neće želeti njegov novac, ali se gadno prevario.

Poslednjih mesec dana oboje su bili u agoniji šta će se dalje dešavati, ali sud je doneo odluku u korist Atijasove.

#Ponovo se drogira!

Gagi Đogani uhapšen je na Pupinovom mostu jer je kod sebe imao nedozvoljene supstance. U pitanju su dve kesice kokaina, koje su pronađene u njegovom posedu.

Gagi je tvrdio da je već pet godina čist i da je završio sa narkoticima.

– Dobro sam, hvala što brinete. Upao sam u probleme, ali rešiću ih sam. Hvala na razumevanju, napisao je Gagi na Instagramu.

Nisam očekivao da žena s kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije, rekao je Gagi

 

Anabela je dugo razmišljala šta da radi i da li je korektno da uzme pare bivšem, koji jedva spaja kraj sa krajem. Sažaljevala ga je zbog Lune i Nine. Onda je ušla u “Zadrugu” i ponovo je osetila njegovo zlo i da se on uopšte nije promenio. Vređao je, poricao sve što joj je uradio, lagao je. Ona je bila toliko besna da je odmah pokrenula pitanje alimentacije i tužila ga. Kada je dobio sudski poziv, bio je u šoku. Nije mogao da veruje šta ga čeka. Zvao je i molio da mu to ne radi, ali ona je bila neumoljiva. Onda je sud blokirao sve račune i zaledio sva sredstva koja je Gagi imao na računima. Njemu su baš neposredno pred to legle pare od “Zadruge”, ali nije mogao ništa. S računa mu je pre nekoliko dana skinuto upravo 2,3 miliona dinara i sva zaostala alimentacija je naplaćena. Malo para mu je ostalo za život. Zato je ponovo i podlegao narkoticima jer je u užasnoj depresiji – kaže dobro upućen izvor Rijaltija.

youtube.com/Zadruga Official Anabela

Gagi je u šoku, nije sa nadao ovome, nije očekivao da će Anabela to zaista da uradi. On kaže da ne zna gde udara.

Htela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako, kaže pevačica

 

Nisam očekivao da žena s kojom sam proveo najbolje godine bukvalno primeni način otimačine alimentacije koju sam dugovao deci i uzme mi sve pare koje imam. Nisam ranije dao jer nisam imao! U rijaliti sam ušao da bih obezbedio taj novac. Čekao sam uplatu da bih prosledio novac, ali suprotna strana, moja bivša supruga, na grub i brutalan način se aktivirala i neprijatno me iznenadila po ko zna koji put u životu. Osetio sam se kao kriminalac jer mi je kartica blokirana. Jako sam loše, nije mi dobro.

Anabela Atijas, s druge strane, kaže da joj je svega dosta i da je pravdu morala da potraži na sudu jer se njen bivši suprug nadao da će mu ona oprostiti sve dugove i da ga neće teretiti za ono što joj godinama nije isplaćivao.

Dva meseca, otkako se rijaliti završio, obaveštava sve putem društvenih mreža i mene preko mog advokata da će rešiti problem sa mnom i da ćemo se dogovoriti o isplati duga i cele situacije. Međutim, nije davao nikakve konkretne znake da će vratiti novac koji je dužan, pa je došlo do ovoga. Htela sam da se završi ljudski, ali zbog njega je ovako! Sud mu je blokirao kartice, ja još nisam primila nikakav novac, to nadležni rešavaju i pare verovatno tek treba da mi stignu – kaže Anabela, koja ovih dana trlja ruke jer su pare sa Gagijevog računa legle na njen.

 

Foto youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Izvor/Autor Republika.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.