Aleksandar Vučić “RAZMONTIRAO” N1: SLIKAO SAM SE JA I SA ĐILASOM, KUD ĆETE GORE

PA TO NE ZNAČI DA SAM JA UKRAO 619 MILIONA EVRA!

0

Država je uspela da se obračuna sa kriminalcima koji su sejali strah u kosti građanima i pokazala da nema zaštićenih, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da se već ispituju i neki pripadnici policije i BIA koji su bili umešani u kriminal.

 

Pogledajte kako kako je Vučić odgovorio novinarki N1:

 

 

 Nema sumnje da će odgovarati (oni koji su davali podršku kriminalcima) i već se radi na tome. Već su neki policajci na ispitivanju i ljudi iz BIA, istraga se vodi. Država nema straha i uradiće svoj posao – rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinarke N1 kako je moguće da kriminalna grupa koja je nedavno uhapšena bude toliko jaka i da li će neko odgovarati iz državnih organa za to.

Vučić podseća da su pre 10 dana oni koji ga napadaju govorilli – “ne sme Vučić da ih dira jer su njegovi i zaštićeni pošto obavljaju poslove za vladajuću stranku”.

– Kada su svi pohapšeni, onda ne znaju šta će, pa kažu da se jedna od njih nekad slikao sa mojim sinom – kazao je Vučić.

Mojih slika nemate ni oko čega, dodao je predsednik napomenuvši da kada se pojavila slika kako se jedan “kliberi sa jednim kriminalcem” (Ðilas i Vlada Japanac) ti isti mediji nisu postavljali pitanja.

– Moje slike niste videli nigde, ali nisu slike te, već krivična dela koja treba da pokažu ko je pošten a ko nije. Slikao sam se ja i sa Ðilasom, pa gde će gore od toga, imam 20 ili 30 slika sa njim, ali to ne znači da sam ja lopov i da sam ukrao više od 619 miliona evra – napomenuo je Vučić.

Laž da sam tražio rušenje Junajted grupe – to ste izmislili i nije vam prvi put!

Odgovarajući na pitanja novinarke N1, Vučić je odbacio kao netačnu informaciju da je on lično tražio da se ugovorom između Telekoma i Telenora sruši Junajted grupe i SBB-a i istakao da je to izmišljena informacija iz tih medijskih kuća.

Vučić je tako odgovorio na pitanje da li je tačna informacija da je tražio da se ugovorom između Telekoma i Teleonora “stavi tačka” na poslovanje Junajted grupe i SBB-a, kao što su to rekli, prema rečima novinara, pojedini stručnjaci iz Telekoma.

– Koji je to stručnjak? Ne treba svi stručnjaci, treba mi ime jednog? – pitao je, a nakon što je izostao odgovor sa konkretnim imenom, dodao je da čim ne postoje njihova imena da je očigledno da je reč o, kako kaže, “izmišljotini”.

Ističe da je ugovor između Telekoma i Telenora njihov unutrašnji dogovor, između dve kompanije, i dodao da njega ne interesuje ni njihovo poslovanje, ni taj ugovor, a da ga Telekom interesuje samo onoliko koliko je državno preduzeće i da kao takvo bude jako.

Na konstataciju novinara da ne veruje da je on tražio tako nešto u ugovoru između te dve kompanije, Vučić je rekao da naravno da ne veruje, zato što je to još jedna neistina koja dolazi sa pojedinih opozicionih medija.

– To ste izmislili, to nigde piše u ugovoru između Telekoma i Teleonara, a i nije vam prvi put da izmišljate. Naravno i da ne verujete u to, i ja nisam verovao kada su mi pričali da vaša televizija želi moje rušenje, pa se ipak ispostavilo da je to istina – rekao je Vučić.

Foto Printscreen/youtube/tanjug
Izvor/Autor Informer.rs

Vaša email adresa neće biti objavljena.