Ako putujete BG vozom, ove promene će vam ozbiljno poremetiti život

0 7,073

S obzirom na to da je reč o velikoj redukciji, a da veliki broj putnika polazi iz Batajnice, biće pojačana linija 73: Batajnica – Blok 45

Od 25. 7. zajedno sa početkom radova na rekonstrukciji pruge Beograd centar – Stara Pazova doći će i do velikog smanjenja broja polazaka BG voza.

U Seketarijatu za javni prevoz kažu za Telegraf da će linija 1: Batajnica – Ovča saobraćati na sat vremena, a umesto linije Resnik – Beograd centar uvodi se linija Resnik – Ovča.

OVDE IMA NAJVIŠE BEOGRADSKIH BOGATAŠA: Oni su direktori, menadžeri i inženjeri a zarađuju milione!

– Vozovi na ovoj drugoj liniji saobraćaće na svakih pola sata radnim danima – kažu iz Seketarijata i napominju da će se prvi i poslednji polasci linije Batajnica – Ovča razlikovati samo za po nekoliko minuta.

Vozovi za Batajnicu ići će na svaki sat, Foto: Telegraf.rs

Resnička linija do sada je išla samo do Prokopa, i to na svakih sat, a sa ovom promenom ne samo da će broj polazaka biti dupliran, već će Resnik imati direktnu brzu vezu sa Autokomandom, Vukovim spomenikom, Pančevačkim mostom, Krnjačom i Ovčom.

– Subotom i nedeljom polasci će biti na sat vremena, osim prepodnevnog perioda subotom kada će vozovi Resnik – Ovča ići na pola sata do 12 sati, a ostali deo dana na svaki sat – objašnjavaju u Sekretarijatu.

S obzirom na to da je reč o velikoj redukciji, a da veliki broj putnika polazi iz Batajnice, biće pojačana linija 73: Batajnica – Blok 45. Osim BG voza, trasu menjaju i pojedini međunarodni vozovi za Sofiju i Bar.

(M. Beljan)VIDEO DANA

Komentari

komentara

Foto Tanjug/Jaroslav Pap
Izvor/Autor Telegraf.rs

Ostavite odgovor

Your email address will not be published.