ZAŠTO JE VUČIĆ POSTAO ČLAN SVETSKE-KLINTON I EU KORPORATIVNO-BANKARSKE MAFIJE

0

Sve je počelo te 2008. godine.

Zavrbovan od svetskih moćnika, brzo je dobio konkretnu ponudu i Vučić i TOMA?

Kako znamo da su 100% dobili ponudu od USA I EU da vladaju Srbijom posle onih izbora od 2012?

Tako, što je EU I USA priznala pobedu Tome Nikolića u tu nedelju na dan izbora za predsednika Srbije već u 17h, a glasanje se završavalo tek u 20h.

To je bila već unared dogovorena izborna “igra senki”, kako ova dva totalno kompromitovana klovna u poltici, dovesti na vlast da za njih oni odrade poslove koji se od njih traže?

U medjuvremenu, to jest u vremenu vežbe vlasti Vučića, Dačića i Tome, izbistrilo se, ko se kako ponaša, ko je podoban za “POLITIČKU MAFIJU”, a ko ne?

Odmah da ne razvodnjavamo i rastežemo previše ovu temu i odgovor na pitanje iz naslova ovog posta: Kako je i zašto Vučić postao član svetske korporativne političke mafije?

Najtačniji odgovor glasi:
Svetske korporacije imaju poverenja u Klinton familiju, oni su u politiku ušli kao golje, sad su postali milioneri od donacija pojediinaca i tih korporativnih firmi, koji su ih napunili sa parama.

I pojavio se jedan lik sa BALKANA, koji dominira svojom opsenom, lažima nad ljudima kojima vlada, dakle idealan tip za člana Klinton-Mafije i držanja statusa KWO u svetu.

Kako znamo da je premijer Srbije član te korporativne mafije?
Prosto kao dva zrna kukirikija, videli ste ko njega jedino hvali za ono šta radi u Srbiji i svetu?

-Hvali ga EU I USA
-Hvali ga MMF
-Hvali ga “Svetska Banka”
-Hvale ga bitange i birokrate iz EU
-Hvale ga njegovi plaćeni BOTOVI
-I njegova stranačka vojska
-I niko više

Njemu je to dovoljno da se oseča sigurnim na vlasti, šta god radio, a taj prodani lik radi bukvalno šta hoće…Jaše sve medije, okupirao je 100% medija, jaše sve žive i mrtve institucije koje se ništa ne pitaju o ni o čemu u dražavi.

Javno mnjenje tretira kao marvu u paramecijume, na sve to medjunarodna zajenica gleda kao neminovnost da bi im on ispunjavao želje i potpisao šta treba, a treba svašta nešto?

Neko bi se sada zapitao, zašto se lider SNS-stranke i ujedno i premijer Srbije tako ponaša?

Pa zato, što je on do bukvalno juče, dok Klitonka ne izgubi ove predsedničke izbore, mislio i uveren je bio…Da njegova karijera i pobeda na budućim izborima ne zavisi uopšte od gradjana Srbije, no od stava USA I EU-birokrata i nihovih institucija.

Tu se malo prevario, preigrao, loše procenio, pa sad nije više siguran u to, nego sada traži nove saveznike da kinji gradjane Srbije i da vlada njima voljom svetskiih moćnika, a ne rezultatima rada u vladi i državi.

Aktelni premijer Srbije je izubio očito ovu prvu bitku u USA, uskoro će i u EU.
E sad mu ostaje bitka sa gradanima Srbije koje je porezima i nametima totalno opelješio i koje je doveo na rub ekonomske, političke i instuiitucionale proasti…I to u još nevidjenoj propasti na ovim našim prostorima.

Vaša email adresa neće biti objavljena.